Cute! North West danst op podium bij concert Katy Perry

Celebs door Jennifer

Als dochter van de bekendste realityster en rapper van de wereld verwacht je wel een groots leven, zelfs als ben je pas negen jaar oud. Afgelopen weekend beleeft North West, dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West, de avond van haar leven tijdens het concert van Katy Perry in Las Vegas. De kleine North mocht namelijk, samen met haar besties, meedansen met Katy voor een gigantisch publiek.

North West op podium bij Katy Perry

Momenteel is Katy Perry druk bezig met haar concertreeks in Las Vegas. Hier komen veel mensen op af, waaronder ook celeb friends zoals Kim Kardashian. Al op de heenweg komt de realityster helemaal in de mood door filmpjes te delen met alcoholvrije cocktails, die zijn vernoemd naar Katy Perry liedjes. Wacht, alcoholvrij? Ja, Kim bezocht namelijk samen met haar dochtertje North West de Las Vegas Residency van Katy op zaterdagavond.

Dit blijkt voor North West de avond van haar leven, want de volgende ochtend verschijnen op Kims Instagram filmpjes van een dansende North op het podium. Ah! Op het moment dat Katy de dochter van Kim Kardashian en Kanye West op het podium haalde, vertelde ze North "dat ze een huge fan is van haar TikTok". Daarom vond ze nu dat ook de wereld (of in ieder geval Katy's fans in het publiek) haar awesome dance moves mocht zien. En geef Katy eens ongelijk!

Kopie van vader Kanye West

Het filmpje van North op het podium bij Katy Perry levert een hoop reacties op. Op een gegeven moment vraagt Katy naar Norths droombaan, waarop ze droog reageert met "uh everything". Vooral dit levert een hoop reacties op van mensen, die haar een kopie van vader Kanye noemen. Alleen dan wel een meer schattige versie van haar vader. Ook blijkt ze nog iets meer verlegen dan haar ouders, zodra ze vraagt of haar vriendinnen ook op het podium mogen. Tja, daar kan Katy geen nee op zeggen, toch?

Natuurlijk mogen North West en haar besties achteraf nog backstage langskomen bij Katy voor een meet & greet. Trots deelt mama Kim een foto van de little concert crew a.k.a. North en haar vriendinnen. Stiekem zijn we wel een beetje jaloers.

kim kardashian katy perry las vegas north west podium

kim kardashian katy perry las vegas north west podium

kim kardashian katy perry las vegas north west podium

Lees ook: Wow! Deze Nederlander gaat viral dankzij selfie met Kim Kardashian in LA