Wanted: de billen van Kim Kardashian

Lichaam door Redactie Ze.nl
Vind jij de billen van Kim Kardashian ook zo jaloersmakend? En zou jij ook wel zulke mooie stelten willen hebben als die van Cameron Diaz? Guess what; je bent niet de enige! 80% is namelijk ongelukkig over haar eigen lichaam.

Ja, je leest het goed: maar liefst 80% (van de Britten, dat wel) is ongelukkig vanwege zijn of haar uiterlijk en lichaam. Daarom benijden heel wat dames de sterren om hun figuur, zo meldt Daily Mail.

Zeven op de tien vrouwen heeft zoveel stress door haar uiterlijk dat ze zich drie keer per dag zorgen maakt over haar gewicht. De ideale vrouw heeft de benen van actrice Cameron Diaz, de billen van realityster Kim Kardashian, de buik van topmodel Gisele Bündchen en de borsten van zangeres Jessica Simspon.

 

 
Zowel heren als dames maken zich het meeste zorgen om hun buik. Ongeveer driekwart vindt dat er 1 kilo overtollig vet aan zit. Bij dames komt op de tweede plaats hun benen, gevolgd door de billen, armen en heupen. Acht op de tien zegt dat haar leven aanzienlijk zou verbeteren als ze zich gelukkiger over haar lichaam zou voelen, een derde zegt dat dit haar libido een boost zou geven.

Bij mannen komt op de tweede plaats de armen, gevolgd door schouders, benen en billen. Mannen willen de atletische benen van voetballer David Beckham, de billen van acteur Channing Tatum, de buikspieren van Mark Wahlberg en Matthew McConaughey.

Fotocredits: HLN.be

Met welk lichaamsdeel van welke celeb zou jij stiekem wel willen ruilen?