Dankzij dit drankje val je eenvoudig en snel af

Je kent het vast wel. Je wilt graag een gezondere levensstijl maar het wil niet echt lukken. De sportschool is saai, van minder roken word je chagrijnig en snoep is te lekker. Wij hebben de oplossing voor jou. Vergeet ongezonde tabletten, kuren en behandelingen. Begin vandaag nog met een levensstijl dankzij Tastea! 

tastea

Mensen die slecht slapen, weinig energie hebben, een kilootje te zwaar zijn, last hebben van een opgeblazen gevoel en zelfs een auto-immuunziekte hebben zijn erg enthousiast over de 30 dagen Detox van Tastea. 

Deze 30 dagen kuur bestaat uit twee blends: een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening). Een combinatie van appel, verbena, groene,- en witte thee, citroenmelisse en sinaasappel zorgt voor een heuse smaakexplosie en wordt het lekkerste gedronken in haar speciale theebeker. En alsof dat nog niet genoeg is wordt de thee geleverd in een stylish theeblik en krijg je er minimaal 30 kopjes verse thee uit (denk eens aan al die rustmomentjes!). 

tastea

Geen streng dieet

Teatox alleen zinvol tijdens een streng dieet? Nee, hoor! Iedereen kan genieten van de voordelen die deze kuur te bieden heeft. Maar, het is natuurlijk wel van belang dat je gezond probeert te leven. Iedere avond met chocolade in je linkerhand en Detox  in je rechterhand ter compensatie is natuurlijk geen goed voorbeeld. Tevens is de thee niet laxerend dus dat is nog een reden om je te wagen aan de Detox thee.

Nog meer goed nieuws is dat de Detox kuur van het Nederlandse merk Tastea.eu is. Woon je in het buitenland? Geen probleem, ze verzenden ook naar het buitenland, yes!

Detox thee niet helemaal jouw ding? Geen probleem! Tastea lanceert regelmatig nieuwe exclusieve theeën met bijzondere elementen en thema’s waar vast wel een thee voor jou bijzit. Houd dus de Facebook-pagina in de gaten voor nieuwe productlanceringen: je wilt jezelf natuurlijk niet tekort doen..

Dus... Wat is jouw excuus om niet beter voor jezelf te zorgen? Bestellen doe je HIER! En we hebben iets heel moois voor je, want met onze exclusieve kortingscode ZE10 ontvang je 10% korting op je bestelling! Waar wacht je nog op?

 
Volg je ons (@Ze.nl) op Instagram?
Ik heb Instagram en ik volg Ze.nl
Ik heb Instagram, maar ik volg Ze.nl niet
Ik heb geen Instagram
 
 
 
 
 
 
 

Lees ook: Zo lang moet je sporten om je favoriete snacks te verbranden

Beeld: iStock