Slaap hiermee en je keelpijn is de volgende dag verdwenen

Sport & gezondheid door Roos

Het is weer zover. De blaadjes vallen van de bomen en helaas gaat dit altijd gepaard met de nodige griepepidemie. Dat vervelende hoestje gevolgd door de woorden ‘het heerst weer he?’ komen je vast pijnlijk bekend voor. Iedereen lijkt voornamelijk last te hebben van keelpijn. Met deze super makkelijke tip is die vervelende keelpijn direct de kiem ingesmoord.

Als je keelpijn eenmaal te pakken hebt, is het vaak lastig om ervanaf te komen. Je ligt er soms ] nachten van wakker en hoest erop los. Het is dan ook lastig te geloven dat je met één super simpele tip binnen een nacht van je keelpijn af bent.

Simpel en effectief

Het werkt zo: leg ’s avonds voor het slapen gaan een koude natte opgerolde theedoek in je hals, met daaroverheen een dikke sjaal. Het is misschien even wennen om met een sjaal om te slapen, maar je merkt snel dat het echt werkt en dus de moeite waard is om te proberen. Wil je het extra grondig aanpakken? Doe er dan nog een plastic zak of vershoudfolie omheen, dit zorgt voor een soort broeikas-effect.

Je ziet dat je keelpijn in de ochtend als sneeuw voor de zon is verdwenen!

Lees ook: 4 natuurlijke manieren om minder lang ongesteld te zijn