Cosmetische chirurgie zoals het niet moet

Lichaam door Petra
Cosmetische chirurgie: welke Hollywood celeb heeft niet het één en ander laten liften? Maar soms lijkt het net alsof de chirurg tijdens de operatie last heeft gekregen van een beroerte. De tien voorbeelden van hoe het niet moet...
 
Donatella Versace

Deze fashion diva (57) was al nooit de knapste, maar met lip injecties en botox is het er niet beter op geworden.

Jacky Stallone

De moeder van Silverster Stallone (90) lijkt wel op een clown. En geen aardige clown! Ze is er ondanks de facelift, wenkbrauwenlift, wangimplantaten, nosejob en lipinjecties niet mooier op geworden. Toegegeven; ze lijkt er wel jonger door.

Joan van Ark

Deze actrice (69) die bekend is van de serie Dallas, heeft een iets te strakke facelift laten zetten en haar huid is nooit helemaal geheeld na een chemische peeling.

Michael Jackson

De enige man in ons rijtje is ons helaas ontvallen en met zekerheid ook de bekendste persoonlijkheid waarbij de cosmetische chirurgie iets te ver is doorgeschoten. Denk aan hem als lief klein chocoladebruin kindje met afro en god knows wat daar allemaal aan is versleuteld.

Jocelyn Wildenstein

Ook wel bekend als 'catwoman' (71) wilde graag op een kat lijken omdat haar (ex-)man zo van katten houdt. Zelf is ze (nog steeds) superblij met haar uiterlijk. Gelukkig maar, want het heeft dit 'katje' al meer dan 4 miljoen dollar gekost.

Tara Reid

Deze blonde dame (36) had vroeger een lijfje waar menig meisje jaloers op zou worden. Maar na haar mislukte liposuctie en haar iets te grote boobjob zouden niet veel dames meer met haar willen ruilen.

Lil' Kim

Oh oh kleine Kim (37) wat heb je met je neus en met je wangen gedaan? Zonde, met die wangimplantaten is het toch echt too much!

Amanda Lepore

Deze vrouw (leefdtijd onbekend) heette vroeger Armand, maar ze wist al snel dat er geen piemel tussen haar benen hoorde. Ontelbare operaties verder heeft ze het zelfs tot de Franse Playboy weten te schoppen en is ze nu Amerika's bekendste transsexueel.

Michaela Romanini

Deze Italiaanse schone (?) (40) kwam pas in de spotlights na haar operaties. Ze staat bekend om haar collageenmisbruik. Het lijkt wel een vent!

Marijke Helwegen

En ons eigen Neerlands trots! Deze society woman (63) is een waar cosmetisch chirurgisch icoon. Ze is vooral bekend geworden door haar ge'roekoe (ze houdt erg van duifjes) en door haar charmante verschijning (op het hoofdschudden na).
 
Bij wie vind jij dat de cosmetische chirurgie het lelijkst heeft uitgepakt?
 
Bron foto's
Michaela Romanini: elmundofemenino.wordpress.com
Tara Reid: sydney4women.com