?s Werelds dikste lippen

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Volle lippen: de één is ermee gezegend - zoals de beeldschone Angelina Jolie, de ander probeert de zwoele look te creëren door de zogehete duckface op te zetten. En sommige vrouwen gaan zelfs nog een stapje verder…

Ontmoet Kristina Rei, een Russische vrouw die met haar ongelooflijk dikke lippen verdacht veel op een cartoon lijkt. En dat was ook precies haar bedoeling. Al van kleins af aan was Kristina ontevreden over haar te 'dunne' lippen en dus besloot ze te willen lijken op haar favoriete stripfiguur Jessica Rabbit.

"Mijn zus had prachtige volle lippen en ik niet. Ik vond de lippen van Jessica Rabbit geweldig! Naar mijn idee was zij de perfecte vrouw." En dus ging Kristina op 17-jarige leeftijd naar een beautycentrum, waar ze haar eerste lipinjectie kreeg.

Waar wij verslaafd kunnen zijn aan chocolade of koffie, is Kristina een echte lipinjectie-addict. "Door mijn lippen ben ik veel zelfverzekerder geworden. Een aantal vrienden zeggen tegen mij dat ze niet nóg groter moeten worden, maar ik ben nog niet helemaal tevreden."

En dus gaat de 22-jarige Kristina nog even door - ook al zijn de injecties aardig pijnlijk! Op dit moment heeft ze al honderd spuitjes gehad, wat haar dus al meer dan € 4500 heeft gekost!

De Russische vrouw heeft de smaak van plastische chirurgie behoorlijk te pakken. "Als ik het me kan veroorloven, dan wil ik graag van een C-cup naar een dubbel D. Ook wil ik de vorm van mijn neus laten aanpassen en mijn oren in elfjesoren laten veranderen. Het is goed om anders te zijn." Bizar!

Zet jij weleens een duckface op? En wat vind je van Kristina's lippen?