Lifestyle / Celebs
Celebs

Geruchten vriend Khloé Kardashian stromen binnen: 'Hij ging nog vijf keer vreemd'

Reageer 0

Na het hele drama rondom Tristan Thompson die vreemdging tijdens het stappen terwijl zijn hoogzwangere vriendin Khloé Kardashian op het punt stond om te bevallen, lijkt het nu alleen maar erger te worden. Inmiddels is Khloé bevallen van een prachtige dochter, maar daarmee komt nog geen einde aan alle beschuldigingen tegen Tristan. Integendeel, want geruchten over andere vermeende affaires blijven maar binnenstromen.

Lees ook: ‘Khloé Kardashian heeft Tristan al dagenlang niet gesproken’

Nog vijf keer

De rust lijkt nog lang niet wedergekeerd voor de Kardashian clan. Er zijn geruchten dat Tristan nog vijf keer eerder vreemdging tijdens zijn relatie met Khloé. Een bron vertelt aan ET: "Het is voor de familie lastig om te bepalen welke geruchten waar zijn en welke niet. Sommige vrouwen menen maandenlang een affaire met Tristan gehad te hebben. Een vrouw beweert zelfs de avond voor de babyshower met hem naar bed te zijn geweest."

Lees ook: Kim Kardashian promoot eigen parfumlijn met pikante naaktfoto's

Geen bubbel van ontkenning

Khloé zelf probeert voornamelijk vooruit te kijken en niet te lang stil te staan bij het verleden. Momenteel woont ze nog in Cleveland, waar Tristan speelt voor de Cavaliers. Volgens de bron probeert ze het allemaal te verwerken en zit ze niet in een bubbel van ontkenning. In tegenstelling tot eerdere beweringen dat Khloé zo snel mogelijk naar LA wilde om bij haar familie te zijn, beweert deze bron dat ze voorlopig in Cleveland blijft: "Hoewel dat natuurlijk ieder moment kan veranderen, aangezien er dagelijks nieuwe geruchten binnenstromen."

 

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Lees ook: Tristan Thompson over vreemdgaan: 'Ik heb enorm veel spijt'

Beeld: Brunopress, bron: ET

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen