Lifestyle / Celebs
Celebs

‘Khloé Kardashian heeft Tristan al dagenlang niet gesproken’

Reageer 0

Wie buiten de pot piest kan in de Kardashian clan (en de rest van de wereld) weinig sympathie verwachten. Maar wie dat doet terwijl zijn vriendin hoogzwanger is krijgt het al helemáál zwaar te verduren. En zo is het ook voor Tristan Thompson, die al een week lang compleet doodgenegeerd wordt door de Kardashian clan.

Al dagen radiostilte

Op Instagram lijkt alles nog koek en ei tussen de realityster en basketballer. Daar postte Khloé vlak na de geboorte van hun spruit nog een foto met "Mommy and Daddy loooooooove you True!". Achter die rooskleurige schermen blijkt het er daarentegen helemaal niet zo goed aan toe te gaan volgens TMZ. Bronnen hebben namelijk laten weten dat Khloé haar vriend al dagenlang niet heeft gesproken. Bovendien is er geen hairextension op haar hoofd die eraan denkt om hem te vergeven. 

Support van de familie

Van de Kardashian clan kan Khloé natuurlijk niets dan support verwachten. Volgens bronnen kunnen zij de vreemdganger al helemaal niet luchten of zien en wat hun betreft is hij niet welkom meer in de familie. 

Momenteel wonen Khloé en haar kleine nog bij Tristan in Cleveland, omdat de hele babykamer daar ingericht is. Hoe de soap verdergaat? Daar moeten we dus nog even op wachten... 

Lees ook: Foto: Khloé Kardashian onthult de bijzondere naam van haar baby

Beeld: Brunopress

Bron: RTL Boulevard

 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen