Kim Kardashian promoot eigen parfumlijn met pikante naaktfoto's

Celebs door Redactie Ze.nl

We zijn al heel wat gewend van Kim Kardashian als het op poedeltje naaktheid aankomt. We weten dat de realityster niet vies is van een beetje bloot en dat blijkt ook nu weer bij de promotie van haar nieuwe productlijn. Op Instagram zien we een paar pikante kiekjes voorbij komen, waarbij de 37-jarige weinig aan de verbeelding overlaat.

Lees ook: Kim Kardashian poseert topless voor haar dochter (4) en fans zijn boos

Mal van klei

Het is niet gek dat de realityster met haar 110 miljoen volgers op Instagram het bekende social media platform gebruikt voor de promotie van haar eigen partfumlijn KKW Body. Ze post een aantal pikante kiekjes van haar wulpse rondingen met de tekst: "We hebben een mal gemaakt van mijn lichaam en gebruiken deze voor het parfum flesje." Kunnen we een flesje á la Jean Paul Gaultier verwachten? Misschien wel. 

 

We took a mold of my body and made it a perfume bottle. @kkwfragrance

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lees ook: Kim Kardashian shockeert Instagram met (bijna) naakte foto's én haar kapsel

Tepels en vagina geblurd

Op de officiële pagina van haar KKW Body Fragrance zien we twee foto's die samen één vormen. Haar tepels en vagina worden niet bedekt, maar zijn vakkundig weg geblurd. Zoals altijd weet Kim de discussie weer flink aan te wakkeren met haar pikante kiekjes. Sommige mensen vinden het kunstzinnig, anderen veel te ver gaan voor een 37-jarige moeder van drie. Onder haar Instagramfoto luiden de reacties: 'REPORT THIS PICTURE to help kim get back to taking care of her kids and being an actual mother', 'What a joke!' en 'You need to respect yourself and learn from Beyoncé'. 

 

#KKWBODY, KKW FRAGRANCE’S NEWEST PERFUME, IS COMING SOON ON 04.30

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Beeld: Brunopress 

Lees ook: ‘Khloé Kardashian heeft Tristan al dagenlang niet gesproken’