Lifestyle / Celebs
Celebs

Kim Kardashian shockeert Instagram met (bijna) naakte foto's én haar kapsel

Reageer 0

Jongens, ze heeft het weer geflikt. Kim Kardashian West heeft het internet op zijn kop gezet. Gisteren heeft de realityster een hele hoop pittige foto's het internet opgeslingerd en sindsdien raken fans en niet-fans er niet over uitgepraat. De ene persoon zegt dat Kim lekker moet doen wat ze zelf wil. De ander vindt de halfnaakte foto's veel te pikant voor een moeder van drie kinderen. Ook het kapsel wat ze draagt kan volgens velen niet door de beugel.

kim kardashian west

Lees ook: Foto: Kim Kardashian verkleedde zich voor Halloween en fans zijn boos 

Net moeder

Zoals je vast weet is Kim niet vies van een pikante fotoshoot op zijn tijd. Toch spant deze serie volgens veel de kroon. Ze is net voor de derde keer moeder geworden. Twee weken geleden kwam haar dochtertje Chicago West via een draagmoeder ter wereld. Op de foto's zit de Kardashian op verschillende poses op bed. Op het ene kiekje nog naakter dan de ander. De opvallendste is het beeld waar ze een bontjas opengooit en verder niks draagt dan een miniscule string. Haar tepels zijn geblurd, maar het laat zeer weinig aan de verbeelding over.

Kapsel is beledigend

Maar er is meer waar mensen boos om zijn. Op de foto's zijn haar lokken strak ingevlochten in zogeheten cornrows. Ook Fulani vlechten genoemd. Bij onderstaande foto schreef ze 'Bo West', waarmee ze zichzelf vergelijkt met Bo Derek. Een actrice die in de film 10 in 1979 hetzelfde kapsel droeg. Veel mensen maken zich boos om die referentie, omdat cornrows uit de Afrikaanse cultuur komen.

 

BO WEST

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

Hi, can I get zero fucks please, thanks

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Uiteenlopende reacties

 

Lees ook: 'Christian Grey' onthult gênant feitje over opnames Fifty Shades Freed

 

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen