'Christian Grey' onthult gênant feitje over opnames Fifty Shades Freed

Celebs door Laura

In de films ziet alles er piekfijn uit, maar achter dat perfecte plaatje schuilt een hoop Hollywood-magie. Jamie 'Christian Grey' Dornan bewijst maar weer eens dat niets is wat het lijkt op het witte doek. Hij onthulde een hilarisch feitje hoe het er achter de schermen aan toe ging bij het filmen van de strandscène in Fifty Shades Freed.

jamie dornan fifty shades freed scene

Lees ook: Oeh la la! Er komt een nieuw Fifty Shades of Grey-boek

Zwoele scène

Vanaf Valentijnsdag is de derde en laatste Fifty Shades-film te zien, maar in de trailers hebben we natuurlijk al het een en ander mogen bewonderen. De scène dat Christian als een Griekse god in slow motion uit een helderblauwe zee loopt is ons vooral bijgebleven. Maar wat blijkt? Het filmen van deze scène verliep alles behalve hemels voor Jamie. 

Pijnlijke voeten

Op de bank bij Graham Norton Show lichtte hij een tipje van de sluier op. Het strand waar hij zwoel over heen moest paraderen was geen zandstrand maar een kiezelstrand. Als je daar wel eens over heen hebt gelopen, weet je hoe zeer dat doet aan je blote voeten. Om te zorgen dat Jamie toch zijn charmant loopje kon doen, heeft de crew een tapijt neergelegd wat buiten het shot bleef. Toen dat niet goed uitpakte, moest arme Mr. Grey gedwongen waterschoentjes aantrekken. 

Zie je het al voor je? 

Lees ook: Nieuwe films voor 2018 waar iedereen het over heeft