Ex Sander nog lang niet klaar met Erica Meiland: "wraak maakt het leven mooi"

Celebs door Elsemieke

Het liefdesgeluk tussen Erica Meiland en privé-detective Sander van Betten was niet van lange duur. Het verhaal heeft nog een lang staartje gekregen, want Erica zegt dat er nooit sprake is geweest van een echte relatie. Sander steekt hier een stokje voor want hij gaat een 'flink boekje opendoen' over zijn ex Erica Meiland én hij wil dat alle banden met de Meilandjes verbroken worden.

 

Ex Sander nog niet klaar met Erica Meiland: "wraak maakt het leven mooi"

In maart werd bekend dat er iets was opgebloeid tussen Erica en Sander van Betten. Echter was er nooit sprake van een echte relatie volgens Erica. "Zoals ik heb aangegeven waren Sander en ik elkaar aan het leren kennen". De twee 'wisselenden informatie uit via mail en app' en hadden af en toe een wandelafspraak. "Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en zal er ook niet gaan komen, hebben we ontdekt." Toch meent Sander nu dat de twee seks hebben gehad en wél serieus waren. In haar boek gooide Erica nog wat modder richting Sander. Die vindt dat niet leuk en waarschuwt op Twitter dat hij binnenkort een flink boekje zal openklappen over Erica en de familie. "Wraak maakt het leven mooi." 

Hellofresh

Bij deze dreigingen blijft het echter niet. Zo roept hij HelloFresh - een van Maxime's grootste partners via Instagram- op om ook afstand te nemen van Maxime vanwege Erica's racistische uitspraken die eerder in de media kwamen. "Ik laat mij door niemand een trap nageven en beledigen. Niemand. Ik blijf hier nog jaren mee doorgaan." Eerder werd al bekend dat Emma Matras de samenwerking met Maxime Meiland per direct stopzette. Emma Matras besloot contact te zoeken met Maxime Meiland na uitspraken die haar moeder Erica had gedaan in haar nieuwe biografie. Daarin sprak ze zich kritisch uit over het dragen van hoofddoeken en boerka’s. Ze zegt onder meer: "Rot op joh, met je boerka. Ik heb weleens drie van die pinguïns in Noordwijk zien lopen, dat is toch niet normaal?”