Vader Meghan Markle haalt weer uit en Chrissy Teigen vindt daar iets van

Celebs door Redactie Ze.nl

Haar eerste maanden als hertogin van Sussex gaan voor Meghan Markle niet helemaal van een leien dakje. Eerst al gedoe met haar vader, daarna een zus die geen goed woord voor je over heeft en nu is het wéér haar vader die naar de pers is gestapt over zijn dochter. 

Britse krant

Thomas Markle is naar eigen zeggen boos op zijn dochter, omdat hij haar al tien weken niet gesproken heeft. Het voelt voor hem alsof hij haar 'verloren heeft', zo zegt hij zelf. En dat vertelt hij niet bepaald tussen neus en lippen door: de 74-jarige man nam er ruim de tijd voor. In drie dagen tijd sprak hij negen uur lang met een Britse krant om zijn verhaal te doen. Hij laat weten verdrietig te zijn om zijn dochter, maar ook boos te zijn op het Britse hof: omdat ze hem overal buiten houden.

Kinderwens

Thomas Markle denkt dat dit alles een gevolg is van zijn eerdere uit de school klappen over Meghan. Zo liet hij aan de pers weten dat zijn dochter wel degelijk een kinderwens heeft. "Meghan zei zelf in afgelopen zes of zeven jaar al dat ze graag kinderen wil, en Harry ook. Dan is het oke, maar ík mag het niet zeggen. Ik ben echt klaar met Meghan en de koninklijke familie. Het is triest dat de twee komend jaar waarschijnlijk een kind krijgen en dat ik die niet eens mag zien." Thomas zou zich ook opwinden over het 'superieure' gedrag van Meghan. "Ze is de vrouw die ze nu is door wat ik voor haar gedaan heb. Krijg ik daar enige erkenning voor of een bedankje? Ze praat niet eens meer tegen mij. Dat is toch gemeen?"

Dood

"Wellicht zou het makkelijker voor Meghan zijn als ik dood ga," besluit meneer Markle in het opvallende interview. "Iedereen zou met haar meeleven. Maar ik hoop dat we het weer goed kunnen maken. Ik zou het verschrikkelijk vinden om dood te gaan terwijl ik haar nooit meer zou hebben gesproken."

Chrissy Teigen

Ondertussen krijgt Meghan Markle steun uit onverwachte hoek: niemand minder dan model Chrissy Teigen plaatste een tweet over Thomas Markle. "Deze man.... deze man is vreselijk. Wat is er mis met hem? Laat je dochter gelukkig zijn, alsjeblieft. Dit is gênant."

Lees ook: Wow: Zoveel geld eist zus Meghan Markle per interview

Beeld: BrunoPress