Powerkoppel of niet: Beyoncé is even helemaal klaar met manlief Jay-Z

Celebs door Roos

Zoals dat gaat in elk huwelijk zit je elkaar soms zó op de lip, dat je kunt kibbelen om de kleinste dingen. Beyoncé en Jay-Z mogen dan het powerkoppel van dit moment zijn, aan het eind van de dag blijven het ook gewoon mensen. Het stel is momenteel samen op tournee en de eerste scheurtjes in het perfecte imago lijken zichtbaar te worden. En wel op en podium van hun On The Run Tour II...

Irritaties

Samen leven, samen werken én samen een gezin onderhouden: dat klinkt ons als een gouden recept voor akkefietjes en irritaties. En als je leven zo in de spotlights staat zoals bij Beyoncé en Jay-Z kan het soms zijn dat de hele wereld van je irritaties mag meegenieten. Want helaas is even weglopen en tot tien tellen niet zo eenvoudig wanneer je een show geeft voor een uitverkocht stadion.

Bey is niet blij

Zo ook nu. Terwijl Bey het eindnummer Forever Young inzet, schreeuwt JAY-Z er alvast een paar kreten doorheen. En dat werkt zijn vrouw duidelijk op de zenuwen. Op de beelden is te zien dat Beyoncé schrikt en vervolgens niet al te happy kijkt, terwijl ze zichzelf probeert te herpakken. Zou Jay-Z na de show een uitbrander van zijn vrouw hebben gekregen? Wij denken het wel te weten..

Lees ook: Who run the world? Michelle Obama gaat los bij concert van Beyoncé

Beeld: Brunopress