Nasty! Meghan Markle krijgt veel kritiek van eigen zus

Celebs door Redactie Ze.nl

Lekker dan, van je familie moet je het hebben. Was het eerst de vader van Meghan Markle die haar in de problemen bracht, nu is het niemand minder dan halfzus Samantha die de verse hertogin Meghan zwart maakt op Twitter. En ze neemt daarbij geen blad voor de mond! Arme Meghan!

Meghan krijgt flink de wind van voren van Samantha. Volgens haar negeert Meghan Markle hun vader: "Fijn voor je dat je zoveel tijd hebt om rond te paraderen en eer te betuigen aan anderen, terwijl je je eigen vader gewoon negeert. Hoe koud kun je zijn en kijk eens in de spiegel? Harry? Ik geloof dat ik gelijk had." Wat ze daarmee precies bedoelt is ons ook een raadsel, maar het is pretty obvious dat ze geen zoete broodjes bakt. 

En Samantha Markle laat het er niet bij, ze richt zich ook nog tot het Twitter-account van Kensington Palace: "Mijn vader hoeft zich niet te schamen voor het feit dat hij van zijn dochter houdt. De Royals moeten zich schamen dat ze zou koud zijn. Jullie moeten je schamen!" Ondertussen houden Harry en Meghan hun lippen stijf op mekaar. Zoals het een echte Britse royal betaamt... 

Lees ook: Meghan Markle mist oude leventje

Beeld: BrunoPress
Screenshot: Twitter