Oef! Nicol Kremers eist dat 'haar' Massa Is Kassa-afleveringen offline worden gehaald

Celebs door Jennifer

Het lijkt alsof elke week wel iets gebeurd in de situatie rondom de rechtszaak tussen Nicol Kremers en Peter Gillis. Vorige week kwam al naar buiten, dat Nicol tóch aangifte heeft gedaan tegen haar ex vanwege de mishandelingen. Maar daar blijft het kennelijk niet bij. Nu eist ze namelijk ook, dat alle Massa Is Kassa-afleveringen - waarin zij voorkomt - door Talpa offline worden gehaald.

Nicol Kremers eist verwijdering Massa Is Kassa-afleveringen

Door haar jarenlange relatie met Massa Is Kassa-ster Peter Gillis heeft Nicol Kremers een hoop bekendheid gecreëerd. Het tv-programma scoort als een tierelier en seizoenen lang genoten kijkers van het leven van Peter en zijn Nicolleke. Alleen kwam er direct een einde aan de lol, zodra Peter en Nicol uit elkaar gingen. De break up ging namelijk letterlijk niet zonder slag of stoot. Zo loopt er momenteel een mishandelingszaak tegen de ex van Nicol, die haar onder meer zou hebben gebeten in haar rug en neus.

Het klinkt dan ook logisch, dat Nicol nu eist dat de oude Massa Is Kassa-afleveringen - waar zij in voorkomt - worden verwijderd van internet. Dit staat in een verzoekbrief, die Nicols advocaten namens haar management hebben gestuurd naar tv-bedrijf Talpa en programmaproducent Concept Street.

Geconfronteerd met verleden

Doordat de beelden van oude seizoenen van Massa Is Kassa nog steeds overal op internet en tv rondgaan, wordt Nicol de hele tijd geconfronteerd met haar gewelddadige verleden. Dit is de reden, dat ze nu eist dat al 'haar' afleveringen offline worden gehaald. Niet lang geleden heeft Nicol ook verteld, dat ze puur uit angst de relatie met Peter heeft aangehouden.

Volgens het management van Nicol wordt overigens ook haar privacy geschonden. Zij heeft blijkbaar nooit toestemming gegeven, dat de beelden uitgezonden blijven worden. Iets wat in het nieuwe seizoen wél gebeurt, hierin is Nicol namelijk nog steeds te zien door middel van terugblikken.

Talpa krijgt twee werkdagen de tijd om de afleveringen te verwijderen van de buis en het internet. Als zij zich niet aan de eis houden, overweegt Nicol om naar de rechter te stappen. Via de rechter zou ze dan het verbod op het uitzenden van haar beelden eisen, maar ook vertellen hoeveel schade het mentaal heeft opgeleverd.

Lees ook: Nicol Kremers doet aangifte tegen ex Peter Gillis: "meer dan 10 keer mishandeld"