Wow: Zus van Meghan Markle eist 1300 euro per interview

Celebs door Roos

Waar halfzus Samantha de kersverse hertogin Meghan gisteren nog zwart maakte op Twitter, komt nu het nieuws naar buiten dat ze wél gretig gebruikt maakt van de status van haar zus om daar zelf een slaatje uit te slaan. Eerst dokken, dan pas praten. Voor een interview vraagt ze namelijk maar liefst 1300 euro. En dat brengt Meghan (alweer) flink in verlegenheid.

Lees ook: Nasty! Meghan Markle krijgt veel kritiek van eigen zus

Spelletje

Nieuwssite The Blast kreeg email-verkeer in handen tussen Samantha en The Domenick Nati Show, een Amerikaans radioprogramma. Daarin eiste Meghans halfzus een flinke vergoeding 'om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik'. Ahum, okay. Verder schrijft ze zelf voor de radio gewerkt te hebben en dat ze dus 'weet hoe het spelletje werkt'. Vrolijke meid, die Natasha.

Weigerden te betalen

Bronnen bij de radioshow zeggen op hun beurt weer contact gezocht te hebben met Markle om te praten over haar pasgetrouwde halfzusje, maar dat ze een tijdlang niets terug hoorden. Tegen de tijd dat ze een reactie ontvingen, werd de boel afgeblazen omdat ze weigerden haar te betalen.

Once again wordt Meghan flink in verlegenheid gebracht door haar familie. Haar vader, Thomas Markle, vroeg eerder namelijk ook geld van een journalist die foto's van hem maakte. 

Lees ook: Is het eigenlijk Méghan of Mèghan Markle?