Lifestyle / Celebs
Celebs

Vader Meghan Markle ontving duizenden ponden voor foto’s: ‘Hij schaamt zich dood’

Het Britse koningshuis is in rep en roer om de negatieve aandacht rondom de toekomstige prinses Meghan Markle. Haar vader, Thomas Markle, zou duizenden ponden van de Britse pers ontvangen hebben om zogenaamde ‘spontane foto’s’ van zichzelf te laten nemen. Volgens Daily Mail zou hij nu spijt hebben als haren op zijn hoofd.

Meghan Markle

Lees ook: Meghan Markle krijgt wassen beeld in Madame Tussauds (en zo ziet 'ie eruit)

Duizenden ponden voor spontane foto's

Het schandaal kwam boven water nadat het bedrijf CCT een samenwerking spotte tussen vader Markle en een paparazzi-fotograaf. Ze werden betrapt tijden een ontmoeting in een internetcafé, waar de twee een zogenaamde ‘spontane foto’ in scène zetten. De fotograaf nam foto’s van vader Markle terwijl hij op een computer een nieuwsbericht over Meghan en prins Harry las en dit zou hem flink wat centen opgeleverd hebben. 

Enorme spijt

Volgens Meghan’s broer, Thomas Jr., heeft hun vader spijt als haren op zijn hoofd dat hij geld heeft verdiend over de rug van zijn dochter: “Hij schaamt zich enorm dat hij zich heeft laten betalen voor het nemen van zogenaamde spontane foto’s." De familie leeft naar eigen zeggen "onder grote druk sinds de verloving van het stel bekend werd gemaakt”. Ze zouden geen moment rust meer gehad hebben vanwege de enorme media-aandacht. 

Er is nog geen reactie op het schandaal vanuit het koningshuis of Meghan. Vader Markle is wel nog van plan zijn dochter naar het altaar te laten brengen, maar of zij hier nog steeds op zit te wachten?

Lees ook: Oh dear: Dit mag Meghan Markle straks allemaal niet meer 

Beeld: Brunopress