Foto: André Hazes en Monique zijn alweer bij elkaar

Celebs door Laura

Twee weken geleden bleek dat het vlammetje van André Hazes en Monique was gedoofd. De zanger en zijn vriendin lieten aan de pers weten dat ze met een 'time-out' gingen. Na een halfjaartje zouden ze weer bij elkaar komen, geloofde Dré. Maar zo lang heeft het niet hoeven duren. Een beetje zon, zee en zwembad doet een relatie veel goeds. Tijdens een zonvakantie in Mexico hebben ze zich met elkaar verzoend. 

andre hazes monique

Lees ook: André Hazes open over breuk met Monique: 'Het botst gewoon'

Vakantiefoto's

De volkszanger liet al weten dat hij ondanks de breuk toch samen als gezin op vakantie ging. Op Instagram deelden ze volop gezellige kiekjes van hun vakantie, wat menig fan en roddelpers al deed vermoeden dat ze weer bij elkaar waren.

Terug in mijn leven

Zondag, op Moederdag, plaatste Dré een foto van Monique en van zijn moeder Rachel met de doorslaggevende tekst: "Fijne Moederdag voor de twee sterkste en belangrijkste vrouwen in mijn leven van wie ik zoveel geleerd heb. Aan wie ik beide veel heb te danken. Blij dat ik jullie beide weer terug in mijn leven heb. Hou van jullie!"

André of Monique hebben nog niet officieel bevestigd of dit betekent dat ze weer een koppel zijn, maar zo'n tekst zegt al genoeg...

 

Junior.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

©️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Terugkijken: André Hazes en moeder Rachel dolgelukkig met hereniging

Beeld: Brunopress