Deze beroemdheden werden verbannen uit bepaalde landen

Celebs door Michelle Habets

Als je beroemd bent zou je denken dat iedereen je leuk en aardig vindt, maar helaas blijkt de realiteit net íets anders. En in sommige gevallen neemt dit zulke heftige vormen aan dat je zelfs niet meer welkom bent in een land. Eigen schuld, dikke bult? Voor sommige celebs wel, want van een aantal redenen hieronder zul je vast in je vuistje lachen. 

Beroemdheden verbannen uit verschillende landen

Lees ook: Smullen: Dit zijn de sappigste driehoeksverhoudingen van celebs

1. Paris Hilton, Japan

Paris Hilton was helemaal naar Japan gevlogen, waar zij vervolgens het land niet in kwam. De actrice was veroordeeld voor drugsbezit in Las Vegas en daarom mocht zij het Aziatische land niet bezoeken. Oops!

 

What mode are you in this weekend? #Chill or #Party mode? 🤔

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

2. Miley Cyrus, China

Miley Cyrus staat bekend om haar bijzondere looks en haar (te) gekke videoclips, maar dit is niet de reden waarom de zangeres niet in China mag komen. Miley werd namelijk gefotografeerd terwijl zij haar ogen tot spleetjes trok en dát schoot de Chinezen in het verkeerde keelgat. Daardoor is ze voorlopig niet welkom om in het land op te treden.

3. Chris Brown, Groot-Brittannië

Nadat Chris Brown zijn toenmalige vriendin Rihanna mishandelde, was hij niet langer welkom in Groot-Brittannië. Ook Canada en Australië konden deze actie van de rapper niet erg waarderen en daarom mag hij deze landen ook niet meer bezoeken.

4. Beyoncé, Maleisië

Beyoncé is misschien wel de meest geliefde zangeres op aarde, maar toch wordt zij niet overal de hemel in geprezen. Zo is de zangeres niet langer welkom in Maleisië, omdat zij een keer heeft laten weten het moslimregime te uitdagend te vinden. Dat konden ze in Maleisië, waar ruim 51 procent het Islamitische geloof aanhangt, niet echt waarderen. 

 

#latexplease #beyonce

Een bericht gedeeld door Didi (@srhaoconnor) op

5. The Beatles, Filipijnen

Nadat The Beatles het aanbod afsloegen om een ontbijtje te nuttigen in het Presidentiële Paleis met first lady Imelda Marcos, konden de heren direct hun koffers pakken. Sterker nog, toen het viertal het vliegtuig betraden werden ze zelfs van alle kanten belaagd door woedende Filipijnse burgers.

6. Brad Pitt, China

Brad Pitt speelde de hoofdrol in de film Seven Years in Tibet. Volgens de Chinese regering is deze film pro-Tibet en daarom mag de acteur China niet meer bezoeken. 

7. Snoop Dogg, Noorwegen

Rapper Snoop Dogg werd verbannen uit Noorwegen omdat hij op een Noors vliegveld werd betrapt met marihuana op zak. Gelukkig zijn de Noren iets vergevingsgezinder dan de overige landen in dit lijstje en is Snoop weer meer dan welkom in het Scandinavische land. 

 

Run it back ! New #JokersWild tonite at 10

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg) op

8. Sacha Baron Cohen, Kazachstan

Komiek Sascha was niet meer welkom in Kazachtstan na zijn film Borat: Cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan. De regering kon niet lachen om de comedy film en vond dat het land op een incorrecte manier werd neergezet. Nadat de hype een beetje was overgewaaid mocht hij het land weer bezoeken. 

9. Lily Allen, Verenigde Staten

In 2007 sloeg Lily Allen een fotograaf in Londen in elkaar en werd kort daarop geweigerd aan de grens van Amerika. Blijkbaar liep het nieuws als een lopend vuurtje en hadden de Amerikanen geen zin in drama met de zangeres. 

 

the birthday fun continues 👸🏼🥂

Een bericht gedeeld door Lily (@lilyallen) op  

10. Alec Baldwin, Filipijnen

Net als The Beatels is ook acteur Alec Baldwin ook niet meer welkom in de Filipijnen. Hij maakte in 2009 een ietwat ongepaste opmerking over sekshandel. De Filipijnen bleken onvermurwbaar, want zelfs nadat hij zijn excuses had aangeboden was hij nog steeds niet welkom. 

 

A legend on the MEA muffin eating tour coaches a young phenom. #MEA #MuffinEatersAssociation

Een bericht gedeeld door Alec Baldwin (@iamabfalecbaldwin) op

 

Lees ook: Van ontroerend tot bizar: Deze celebs kondigden hun relatiebreuk publiekelijk aan