No way: 7 x deze acteurs hebben eigenlijk een afschuwelijke hekel aan elkaar

Celebs door Michelle Habets

In film of series lijken de twee hoofdrolspelers vaak wel voor elkaar gemaakt te zijn. De passie, liefde of vriendschap spat van het scherm af. Helaas blijken sommige acteurs wel heel goed in hun vak, want niet alle tegenspelers zijn in het echt ook zulke goede maatjes. Zo wilden Ryan Gosling en Rachel McAdams niet eens scènes met elkaar repeteren en hadden Dakota Johnson en Jamie Dornan totáál geen klik. Ja, echt!


Lees ook: Even gluren: Jelka van Houten laat zus Carice op haar arm tatoeëren

1. Mila Kunis en Ashton Kutcher (That '70s show)

Hoewel Mila en Ashton nu getrouwd zijn en samen twee kinderen hebben, gaan er geruchten dat de twee in het begin van That '70s show niet met elkaar overweg konden. De reden hiervoor zou het leeftijdsverschil zijn. Mila was toendertijd 15 en Asthon 21. 

2. Ryan Gosling en Rachel McAdams (The Notebook)

Iedere keer weer grijpen we naar de tissues door The Notebook, maar wist je dat de hoofdrolspelers niet samen door één deur konden? Volgens de regisseur werd er gevochten, geschreeuwd en wilde Ryan zelfs een andere actrice zodat hij daar tegen kon acteren in plaats van met Rachel. Gelukkig verdween de woede na een tijdje en waren ze twee jaar lang een koppel. 

3. Blake Lively en Leighton Meester (Gossip Girl)

Ook het meest iconische duo van 2007 tot 2012 kon elkaar in het echte leven totaal niet uitstaan. De meiden reageerden de stress van lange werkdagen op elkaar af. En dat resulteerde in flink wat gekibbel. Ouch...

4. Dakota Johnson en Jamie Dornan (Fifthy Shades)

Heet, heter, heetst. Dat is de beste omschrijving van de Fifty Shades-films. Maar helaas was de chemie tussen deze twee acteurs in het echt ver te zoeken. Er gaan geruchten dat de 'spannendste' scènes een paar keer opnieuw opgenomen moesten worden, omdat de twee totaal geen klik hadden en dit veel te zichtbaar was op camera.

5. Patrick Swayze en Jennifer Grey (Dirty Dancing)

Ook dit on screen koppel kon elkaar buiten de camera's niet uitstaan. Zo schreef Patrick in zijn autobiografie dat Jennifer onprofessioneel was op de set van de film. Ze zou hebben gehuild bij ieder puntje van kritiek en kon zich totaal niet concentreren, waardoor ze steeds de slappe lach kreeg. Ondanks dat Patrick flink geïrriteerd was, werden de twee na de opnames wel vrienden. 

6. Claire Danes en Leonardo DiCaprio (Romeo + Juliet)

De film Romeo + Juliet uit 1996 was een romantische klassieker, maar helaas was de echte liefde tussen Claire en Leonardo ver te zoeken. De toen 17-jairge Claire vond dat Leo heel onvolwassen was. De haat is nog steeds niet overgewaaid, want haar rol in de film J. Edgar met Leonardo wees zij af. 

7. Angelina Jolie en Johnny Depp (The Tourist) 

De romantiek in de filmThe Tourist was duidelijk aanwezig, maar in real life waren deze gevoelens er duidelijk niet. Angelina vond dat Johnny meer had moeten trainen voor zijn rol en zijn haren had moeten knippen. Op zijn beurt vond Johnny dat zij veel te vol van zichzelf was. 

Lees ook: Fans maken zich grote zorgen om 'zieke' Johnny Depp

Beeld: Brunopress