FOTO'S: De exen van Brad Pitt

Celebs door Laura
1 van 2

De knappe 53-jarige acteur is na zijn breuk met Angelina Jolie nu al een tijdje weer ‘op de markt’. Mocht je je tienerdroom willen verwezenlijken en een kansje willen wagen met de DILF, dan kun je er beter snel bij zijn. Brad zou het al gezellig hebben met actrice Sienna Miller en als je kijkt naar zijn relatietijdlijn is Brad niet een man die lang single blijft… Wij hebben alle ex-geliefdes van Brad op een rijtje gezet, inclusief héérlijk nostalgische 90’s foto’s.

exen brad pitt

Sinitta 1984 – 1988

Deze twee zijn wel een gekke combi. Als je de jaren 80 niet bewust hebt meegemaakt, ken je d’r vast niet. Sinitta was destijds een grote popster. Zij en Brad hebben ongeveer vier jaar een knipperlichtrelatie gehad.

exen brad pitt

Robin Givens 1986 – 1987

Heel kort nadat hij een punt zette achter de relatie met Sinitta, ging Brad aan de haal met actrice Robin Givens. De romance was echter van korte duur en een jaar later trouwde Robin met Mike Tyson.

exen brad pitt

Shalane McCall 1987

Dit schattige koppel deed in ’87 flink wat stof opwaaien. Brad had een gastrol in Dallas, waar Shalane een vast gezicht was. Shalane was hier namelijk 15 jaar, terwijl Brad destijds 24 jaar was. Het stel werd kussend en knuffelend op de rode loper gespot, maar toen Brad’s rol na vier afleveringen stopte, was de prille relatie ook gelijk over.

exen brad pitt

Jill Schoelen 1989

De twee lovebirds ontmoetten elkaar op de set van horrorfilm Cutting Class. Brad liep zo hard van stapel dat hij binnen een jaar op één knie ging. Brad en Jill waren drie maanden verloofd, toen zij aanpapte met de regisseur van haar nieuwe film en Brad dumpte.

exen brad pitt

Christina Applegate 1989

Het jaar 1989 was een druk jaar in de liefde voor Brad. Hij datete ook met Christina Applegate. De twee waren zoenend gespot tijdens de MTV Movie Awards dat jaar. Het gerucht ging dat Christina halverwege de avond Brad aan de kant zette voor een andere vent. Classy.