10 x Celebs openhartig over hun seksleven: 'Ik heb het libido van een 15-jarige puber' - VRIJ-dag

Intiem door Redactie Ze.nl

Als het op de juicy details van het liefdesleven van beroemdheden aankomt bestaat er niet zoiets als too much information. Gretig verslinden we elk weetje en elke roddel van onze lievelingscelebs. Gewoon, omdat het kan. Daarom hebben we deze week in deze VRIJ-dag editie een wel heel smeuïge celeb-special met sappige uitspraken over hun eigen seksleven. 

1. Jenna Dewan 

 

A post shared by @channingtatum__jennadewan on

Jenna deinst niet terug van een openhartig gesprek over haar seksleven. Aan Cosmopolitan vertelde ze ooit: "Ik ben altijd een heel seksueel persoon geweest." Inmiddels liggen zij en Channing Tatum in scheiding (SAD!), maar toentertijd vertelde ze een fijn seksleven te hebben: "Als dansers voelt je je fysiek gezien heel verbonden. Het is primitieve, aardse, seksuele energie die heel natuurlijk voelt. Je bent je gewoon heel bewust van je lichaam. Channing ervaart het ook zo." Moeten we als niet-dansers maar gewoon accepteren dat we dit niet helemaal volgen..?

2. Mila Kunis

 

😍😍

A post shared by Mila kunis (@_mila_kunis__) on

Hoewel inmiddels al bijna vier jaar gelukkig getrouwd en trotse ouders van twee koters, begon de relatie tussen Mila Kunis en Ashton Kutcher lang niet zo stabiel. Sterker nog, het begon allemaal met een one night stand. Mila: "We schudden elkaar hand en zeiden 'let's have fun!'. Letterlijk, we deden precies hetzelfde als in onze films. We hadden een openhartig gesprek en ik bleef zelfs bij hem slapen. Iets dat in mijn geval heel uitzonder was in mijn single periode." Ze vervolgt: "We besloten om nog wel andere mensen te daten, maar diezelfde avond zochten we weer contact: 'Hey, wat ben je aan het doen?'. Tja, toen ging het vrij snel van casual naar serieus."

3. Chrissy Teigen 

Chrissy staat wel bekend om haar openhartigheid en het feit dat ze absoluut geen blad voor de mond neemt. Zo deelde ze ooit een wel heel sappig nieuwtje over haar en manlief John Legend. "We waren onderweg naar Thailand om mijn ouders te zien. We vlogen gewoon economy en lagen onder een dekentje." Je kan wel raden wat er toen gebeurde... Chrissy: "We zouden daar een trofee voor moeten krijgen." Nou en of, seks in het openbaar terwijl het hele vliegtuig je kent. Petje af!

4. Rihanna

 

Sup, bra? 6 more days til @savagexfenty ...... category: #DAMN

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ri-ri houdt het kort maar krachtig: "Voor mij staat seks gelijk aan macht. Het voelt heel machtig als je het doet, simpelweg omdat je het wil."

5. Kim Kardashian

 

Vacay selfie (Glam by Me!)

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian maakt weinig woorden vuil aan haar seksleven. Maar wanneer ze dat doet, spreken een paar woorden boekdelen. We begrepen waarschijnlijk allemaal wat ze bedoelde toen ze ooit zei: "Elke vrouw die ooit een football player heeft gedated, had seks op dezelfde manier." 

Lees ook: Van ontroerend tot bizar: Deze celebs kondigden hun relatiebreuk publiekelijk aan

6. Angelina Jolie

 

💎

A post shared by Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) on

Over haar zwangerschap vertelde de Tomb Raider-ster Angelina Jolie ooit: "Het is geweldig voor je seksleven. Je wordt gedwongen om creatief te zijn, dus hebt enorm veel lol." In dat geval klinkt zwanger zijn nog niet eens zo slecht, nietwaar?

7. Jessica Alba

Volgens Jessica Alba is het ook voor een vrouw prima om one night stands te hebben. Ze zei in een interview met Cosmopolitan: "Ik vind niet dat een vrouw een slet is als ze geniet van seks. Ik ben het type vrouw dat je na een one night stand de volgende ochtend vraagt 'wat doe je hier nog steeds?'" Go Jes! 

8. Miley Cyrus

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Miley heeft maar een paar grenzen, verder mag alles. Ze zei ooit: "Ik ben letterlijk overal voor in, zolang het vrijwillig is en er geen dieren of minderjarigen bij betrokken zijn." Was alles in het leven maar zo simpel. 

9. Megan Fox

Ook Megan Fox deinst niet terug om de wereld te laten weten dat ze een tijger in bed is. Aan Entertainment Weekly vertelde ze: "Ik heb het libido van een 15-jarige puber. Mijn seks drive is zo hoog. Het liefst blijf ik de hele dag thuis om seks te hebben met Brian. Hij vindt het niet erg." Klinkt als de omgekeerde wereld bij Huize Fox.

10. Olivia Wilde

De House-actrice wond er geen doekjes om toen ze tijdens een Glamour event vertelde dat zij en haar man "seks hebben als Keniaanse marathonrenners." Toch vragen we ons af hoe we dit moeten interpreteren. Gaan ze als konijntjes tekeer gaan of zijn ze binnen tien seconde al klaar? Het blijft een raadsel.

Lees ook: Smullen: Dit zijn de sappigste driehoeksverhoudingen van celebs