'Er komt een derde seizoen van Netflix' Squid Game'

Celebs door Elsemieke

Het jaar 2021 was het jaar waarin de razend populaire Netflix-serie Squid Game uitkwam. De hele wereld was in de ban van de Koreaanse serie en we staan dus allemaal te popelen wanneer er een vervolg komt. Goed nieuws, want alles wijst erop dat er niet alleen een tweede seizoen komt, maar ook een derde!

squid game seizoen 3 en 4

Lees ook: Dit zijn de best beluisterde podcasts van 2021

Tweede én derde seizoen Squid Game op Netflix

Het eerste seizoen van Squid Game was een wereldwijd succes en we kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen. Volgens maker Hwang Dong-hyuk komt er dan ook echt daadwerkelijk een seizoen twee, maar ook een derde! In een interview met de Zuid-Koreaanse zender KBS werd Hwang Dong-hyuk gevraagd naar de toekomst van de serie. Uit het antwoord van de seriemaker bleek dat er niet alleen een tweede seizoen gemaakt wordt, maar dat er ook sprake is van een derde deel van Squid Game op Netflix.

Geliefde Netflix serie Squid Game

"Ik ben in gesprek met Netflix over seizoen twee en ook seizoen drie. We zullen snel tot een conclusie komen", laat de regisseur weten. Hoewel de streamingdienst een vervolg nog niet officieel heeft bevestigd, lijkt het wel zeker dat dat er gaat komen. Vorige maand zei Hwang Dong-hyuk namelijk nog dat het eerste seizoen zó geliefd was, dat er geen andere keus was om nog een tweede seizoen te maken. "Er komt inderdaad een tweede seizoen", bevestigde hij vervolgens aan Associated Press. "Het zit nu nog in mijn hoofd. Ik ben momenteel bezig met het planning process. Maar ik denk dat het nu nog te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dat gaat gebeuren."

Groot geldbedrag bij Netflix' Squid Game 

In Squid Game moeten arme sloebers op leven en dood kinderspelletjes spelen. De winnaar krijgt een groot geldbedrag. De serie bleek een gigantische hit en werd volgens Netflix door meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd bekeken.

Foto: Netflix

Lees ook: Squid Game in no time gebinged? Deze series vind je ook leuk