FOTO: Dit is de nieuwe vriend van Erica Meiland

Celebs door Laura D

Wie heeft opgelet tijdens de nieuwste aflevering van Chateau Meiland van maandag, wist al dat Erica aan het daten was. Is het prille liefde of is er al sprake van een echte relatie? Vandaag bevestigt Moeder Meiland aan Story dat ze inderdaad een nieuwe liefde heeft. Al een halfjaar zelfs! En yes, we hebben een foto van de man in kwestie.

Lees ook: Zó vertelde Maxime Meiland haar ouders over tweede zwangerschap

Privédetective

In een interview met roddelblad Story vertelt Erica dat ze al een tijdje gelukkig is met de zestigjarige Sander van Betten. De Zwolse privédetective werkt al een tijdje samen met Peter R. de Vries en is redelijk bekend in de televisiewereld. De twee hebben elkaar daar ook ontmoet, zegt Erica. Leuk feitje: Peter R. de Vries wist als een van de weinigen al af van de relatie.

Nog niet gezoend

Erica was in de laatste aflevering van Chateau Meiland nog zo zenuwachtig voor de date, dat ze Maxime haar wenkbrauwen liet doen. Erica vertelde ook dat de twee nog niet gezoend hadden, maar daar zal vast en zeker al verandering in zijn gekomen. Donderdag zal de date te zien zijn in de aflevering van Chateau Meiland.

Lees ook: FOTO: Volgers zijn pissig over Emily Ratajkowski's lichaam na haar bevalling

Beeld: Brunopress