Zien: Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong kondigen eerste kindje aan met schattige video

Celebs door Jennifer

Pak de beschuit met muisjes er maar alvast bij, want er is weer een baby op komst in showbizzland. Voetbalvrouw Mikky Kiemeney (25) en haar lover en FC Barcelona-speler Frenkie de Jong (26) zijn momenteel in verwachting van hun eerste kindje, zo meldt het jonge koppel in een schattige video op Instagram.

Eerste kindje voor Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Voor de aankondiging van Mikky Kiemeneys eerste zwangerschap heeft het stel een speciale video in elkaar gezet. Hierin zien we eerst een aantal beelden van het dolgelukkige koppel, waarna Mikky op een gegeven moment in beeld verschijnt met haar baby bump. Om de video helemaal af te maken hebben ze het liedje Small Bump gebruikt van Ed Sheeran, waarin de zanger onder andere zingt: you're just a small bump unborn / in four months, you're brought to life. Hoelang Mikky al zwanger is, dat weten we niet. Maar haar buikje is in ieder geval duidelijk te zien!

Verloofd

Mikky is inmiddels alweer negen jaar samen met voetballer Frenkie de Jong, die op dit moment bij FC Barcelona speelt. Sinds 2019 wonen ze dan ook samen in Barcelona. In een eerder interview uit 2022 gaf Mikky aan, dat ze zich hier erg op hun plek voelen. "Natuurlijk missen we onze familie en vrienden, maar we hebben echt ons leven opbouwd daar," zei ze destijds. Zelf reist Mikky overigens wel regelmatig heen en weer tussen Barcelona en Nederland voor diverse projecten.

Hoe dan ook zullen ze over niet al te lange tijd weer met de hele familie samenkomen. Wanneer ze in het huwelijksbootje stappen, dat weten we niet. Wel dat Mikky en Frenkie precies een jaar geleden bekendmaakten, dat ze verloofd waren. Frenkie schreef toen onder een post op zijn Instagram: "Ik kan niet wachten om onze levens samen door te brengen." En daar komt nu dus ook een kindje bij, aww!

Lees ook: Vierde kindje voor Chrissy Teigen en John Legend dankzij draagmoeder: "ongelooflijke geschenk"