Vierde kindje voor Chrissy Teigen en John Legend dankzij draagmoeder: "ongelooflijke geschenk"

Celebs door Jennifer

Een eigen kind is altijd het mooiste geschenk dat iemand kan krijgen. Al is het nog mooier, wanneer iemand moeite heeft om een eigen kind te krijgen. Dat is het geval bij het beroemde koppel Chrissy Teigen (37) en John Legend (44). Chrissy droomt vanaf kleins af aan van een groot gezin, het liefst eentje met vier kinderen. Alles gaat helaas minder soepel door haar vruchtbaarheidsproblemen. Maar dan halverwege juni krijgt het stel hun mooiste geschenk, een vierde kindje, dankzij een lieve draagmoeder.

Vier kinderen

Een kind krijgen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben namelijk last van vruchtbaarheidsproblemen, waardoor het soms gewoonweg niet lukt op de natuurlijke manier. Heb je dan toch een kinderwens? Nou, dan zit je mogelijk vast aan een aantal IVF-behandelingen en ook daar komt niet binnen no time een kind uit.

Het is een situatie waar ook celebritykoppel Chrissy Teigen en John Legend zich in herkennen. Vooral Chrissy had als droom om ooit vier kinderen te hebben, zo schrijft ze in een openhartige post op Instagram. "Als klein meisje had ik altijd twee gloeiwormen en twee stoffen poppen in mijn armen, die me hielpen roeren in mijn nepkeuken en samen met mij naar Alf keken."

Vruchtbaarheidsproblemen

Op een gegeven moment hadden Chrissy en John twee kinderen en was ze zwanger van een derde, maar dit kind - Jack - verloor ze vervolgens helaas. "Na het verlies van Jack dacht ik niet, dat ik nog meer baby's alleen zou kunnen dragen," schrijft ze eerlijk.

Toch was het koppel begonnen met IVF-behandelingen. Zoals gezegd heeft Chrissy namelijk al jaren last van vruchtbaarheidsproblemen. Vervolgens besloot ze na een tijdje, en wat therapiesessies later, dat ze tóch nog één keer zelf een kind wilde dragen. Ze werd inderdaad zwanger van het derde kindje, maar ondertussen vonden ze dus ook draagmoeder Alexandra. Zij werd ook zwanger, waardoor Chrissy's familiedroom werkelijkheid kon worden. Aww!

chrissy teigen draagmoeder alexandra vierde kind

Draagmoeder Alexandra

In de post op Instagram schrijft Chrissy uitgebreid, hoe zij en John hun draagmoeder hebben ontmoet. Het was gedurende de periode, dat ze opnieuw aan IVF-behandelingen waren begonnen voor hun derde kindje: dochter Esti. Rond dezelfde tijd leerden ze Alexandra kennen. "Ik wist dat ze een perfecte match was voor ons, zodra we met haar spraken," schrijft Chrissy. Vervolgens wordt ze nogal emotioneel en schrijft ze onder meer: "Ik wilde mijn hoofd op haar buik leggen en de hik en schop voelen. Ik wilde dat ze zolang mogelijk in ons leven zou zijn."

Chrissy's gevoel blijkt goed te zitten, want na een eerste mislukte poging geeft draagmoeder Alexandra niet op. Ze onderging zelfs operaties om littekenweefsel te verwijderen en mentaal voelde Alexandra zich ook niet al te best. Maar ze bleef doorzetten en Chrissy en John bleven geduldig afwachten. Ondertussen was Chrissy namelijk ook zwanger natuurlijk.

Ongelooflijk geschenk

Uiteindelijk wordt op 19 juni, niet ver na de geboorte van hun derde kind, het vierde kindje van Chrissy en John geboren. "We willen je bedanken voor dit ongelooflijke geschenk dat je ons hebt gegeven, Alexandra," schrijft Chrissy in haar post. Het koppel is haar zo dankbaar, dat ze hun pasgeboren zoon een soortvan hebben vernoemd naar de draagmoeder. "We zijn zo blij dat we de wereld kunnen vertellen dat hij er is, met een naam die voor altijd met jou verbonden is: Wren Alexander Stephens."

Wat een liefde! En het koppel krijgt daarna weer net zoveel liefde terug van draagmoeder Alexandra, die nog maar even reageert onder de post. Ze schrijft: "Het was echt een eer om de perfecte Wren op de wereld te zetten met jou aan mijn zijde."

Lees ook: Deze celebs kwamen na een break-up weer bij elkaar