Deze celebs kwamen na een break-up weer bij elkaar

Celebs door Roos

Ook de rijkste en meest succesvolle mensen in deze wereld hebben wel eens relatieproblemen. Zoals het oude gezegde klinkt: laat je liefde los en als diegene terugkomt is het voorbestemd. En gelukkig werkte dit zo voor deze negen celebrity koppels, die nadat ze een punt achter hun relatie hadden gezet tot onze opwinding tóch weer bij elkaar kwamen.

 

1. Chrissy Teigen & John Legend

We kunnen ons geen wereld voorstellen zonder dit perfecte paar, maar dat is wel eens anders geweest. Volgens John heeft het stel tijden gekend waarin zij het allebei heel druk hadden en weinig tijd voor elkaar. Hij stelde voor uit elkaar te gaan, omdat hij liever single zou zijn. Chrissy’s reactie was simpelweg ‘nee’. En ze kreeg gelijk, na 24 uur was het stel weer bij elkaar. 

 

Do you know what to-day is #itsouranniversary ❤️

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

2. Justin Timberlake & Jessica Biel

Inmiddels is het Hollywood koppel gelukkig getrouwd met een zoontje van twee, maar dit is niet altijd zo geweest. Oorsponkelijk kwamen zij in 2008 bij elkaar, maar in 2011 zat er een kleine hobbel in de weg. Dit duurde maar vier maanden, toen zij beiden inzagen dat ze voorbestemd waren en Justin kort op een knie ging. 

 

3. Justin Bieber & Selena Gomez

Hoewel het niet 100% zeker is dat deze twee lovebirds weer officieel een relatie hebben, wordt het wel gefluisterd in de wandelgangen nadat er foto’s opdoken die er wel erg gezellig uitzagen. Oorsponkelijk kwam het stel in 2009 bij elkaar, waarna zij in 2012 weer uit elkaar gingen. Zou de strijdbijl nu dan eindelijk begraven zijn?

 

Back Together 😍💋 #JustinSelena

A post shared by Vouge Fan Account (@vouge_official) on

Lees ook: Van deze celebs had je niet verwacht dat ze hoogbegaafd zijn

 

4. Prince William & Kate Middleton

Met inmiddels hun derde kindje op komst, is het stel wel huisje boompje beestje. Maar royal of niet, het zijn toch net mensen. Vlak nadat het stel afgestudeerd was van de universiteit, ontstonden er wat hobbels in de weg. Een jaar nadat ze afgestudeerd waren kwamen ze toch weer bij elkaar en kondigden in 2010 hun huwelijk aan. 

5. Liam Hemsworth & Miley Cyrus

Liam en Miley werden verliefd op de set van de romantische film The Last Song in 2009. Later dat jaar ging het stel uit elkaar, maar kwam in 2011 weer samen vlak voordat ze hun verloving aankondigden in 2012. Toch bleek het niet allemaal koek en ei, want de boel werd afgelast. Toch zijn ze weer back on track en hebben zichzelf in 2016 opnieuw verloofd. Tja, niemand zei dat het makkelijk zou zijn!

 

Date night w @liamhemsworth 💕💕💕 #thorragnarok @chrishemsworth

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Lees ook: Actrice Marly van der Velden (29) is bevallen van tweede dochtertje

 

6. Adam Levine & Behati Prinsloo

Jep, ook de mooiste mensen ter wereld hebben wel eens troubles in paradise. Na vijf maanden daten zetten Adam en Behati een punt achter hun prille liefde. Toch bleek de liefde sterker, want na een paar maanden waren ze alweer bij elkaar en trouwden uiteindelijk in 2014. Inmiddels verwachten ze hun tweede kindje.  

 

My ride or die, 3 years strong ❤️

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

 

7. Megan Fox & Brian Austin Green

De Transformers actrice kondigde aan te gaan scheiden van de 90210 ster Biran Austin Green na vijf jaar huwelijk en twee kinderen. Een jaar later bleek nummer drie echter op komst. Verklaring? “Marriage is hard”, aldus Brian. En daar is geen speld tussen te krijgen.  

Lees ook: Wow: Zo ziet Eleven uit Stranger Things er in het echt uit