Wow: Zo ziet Eleven uit Stranger Things er in het echt uit

Celebs door Roos

Wie Stranger Things heeft gezien kent het intrigerende meisje Eleven wel, met haar kaalgeschoren hoofd en superkrachten. Ze is ongelofelijk stoer en kans soms zelfs een beetje angstaanjagend zijn. Je zal je ogen niet geloven als je ziet dat het in vodden gehulde kale meisje uit de serie in real-life als een ware fashion girl door het leven gaat.

Beeld: Netflix

Kaalgeschoren

Je moet er wat voor over hebben. Voor de rol als Eleven in de serie Stranger Things moest de 13-jarige Millie Bobby Brown haar hoofd kaalscheren. Op een video die ze eerder al via Twitter deelde is te zien dat Millie buiten haar rol als Eleven ook een onbevreesde tiener is, want ze geeft geen kik als er korte metten wordt gemaakt met haar lange bruine lokken.

Lees ook: Weet je nog? Zo ziet het meisje van 'Danoontje POWERRRR' er nu uit

Oogverblindende verschijning

Als je Millie alleen als de kaalgeschoren en onbevreesde Eleven met superkrachten kent, valt je mond vast open bij het zien van onderstaande foto's. Daarop is niets meer van Eleven terug te zien, want buiten de set gaat Millie als een oogverblindende verschijning door het leven waar menig dertienjarige stikjaloers op zou zijn. Kort of lang haar, ze rockt het allemaal moeiteloos. Als je nog geen fan van Eleven was, dan ben je dat nu wel van Millie! 

 

 

You guys! My @lofficielparis cover story is coming out tomorrow! 👁

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) on

Lees ook: Chantal Janzen bleef in het KNALROZE huis van Barbie slapen en Twitter ging los