De soap die Sylvie-Sabia heet

Celebs door Suus

Niet dat ik naar Goede Tijden, Slechte Tijden kijk, maar als ik dat wel deed, zou ik het helemaal niet missen tijdens deze zomerstop. We hebben immers Sylvie en Sabia om ons door de zomer te trekken. Hoe heerlijk is dat?

 
Is het heel erg dat ik smul van alles wat met deze dames en hun mannen te maken heeft? Dat ik zo onderhand helemaal niets meer van hun levens begrijp, doet er niet eens zoveel toe. Ik vreet het allemaal als een uitgehongerde leeuw die op de savannen een hert verslindt.
 
Even een recap, voor iedereen die – eigenlijk net als ik dus – het spoor een beetje bijster is. Sabia en Rafael zijn uit elkaar. Familieleden van Raf haastten zich naar de camera’s van Shownieuws om te vertellen dat het maar beter was zo. Insiders (altijd weer die insiders) deden uit de doeken dat Sabia ‘zo gek is als een deur’. De arme voetballer moest namelijk van alles, en mocht niks. Roddelbladen rekenden ons voor dat Saab voor tonnen met Rafs platinum card had gewapperd in Hamburgse winkelstraten, misschien had dat ook wel meegespeeld. Ik kan me dat eigenlijk niet zo voorstellen, want dat was hij met Sylvie natuurlijk allang gewend. Oh, en nu we het toch over Sylvie hebben: die was een burn-out nabij en vloog met haar parttime zoon naar Ibiza. Hetzelfde Ibiza waar zij samen met haar nieuwe liefde MoMo een miljoenenvilla gekocht zou hebben, wat door insiders (zijn ze weer) ogenblikkelijk werd tegengesproken, omdat Sylvie ‘een heel zuinig meisje was’. Zij zou never ever een duur huis kopen als ze daar niet heel vaak zou zijn.

 

 

 

 

 

 


Sylvie en MoMo hebben het hartstikke fijn samen. Hun zoontjes kunnen het enorm goed met elkaar vinden, Mo koopt Louboutins voor Syl, en ze noemen elkaar ‘mijn man’ en ‘mijn vrouw’ op de diverse social media. Op de vraag of ze verloofd zijn, antwoorden ze niet. Sylvie glimlacht dan alleen mysterieus. De insiders hebben zich over deze kwestie helaas nog niet uitgesproken. Ik ben enorm happy voor ze, qua dat het zo goed gaat tussen de twee, en ben blij dat Sylvie zich niets aantrekt van de hardnekkige geruchten dat de Zwitserse nachtclub van ‘haar man’ een nest van drugs, witwas-gedoe en andere dubieuze activiteiten is. En dat het feit dat MoMo meerdere malen heeft aangegeven dat hij een vrouw wil die niet werkt, voor de koters zorgt, kookt, en bij voorkeur voor de rest haar mond houdt, haar ondanks haar grenzeloze ambitie en gebrek aan zorg-genen niet deert. Ik ben eigenlijk vooral heel blij dat die relatie in ieder geval duidelijk is. Dat ie er is, bedoel ik. Want bij Rafael en Sabia hebben we eigenlijk geen idee. Sabia heeft namelijk gezegd dat zij en Rafael helemaal niet uit elkaar zijn. En nu kwam zojuist het nieuws binnen dat Sabia zwanger is. Ja, van Rafael. Laten we het niet ingewikkelder maken dan het al is.

Ooit was ik ernstig verslaafd aan As The World Turns. Ik nam het elke dag op, en keek in het weekend vijf afleveringen achter elkaar. Toen de soap drie jaar geleden stopte, baalde ik daar ongelooflijk van. Regelmatig overvalt nog steeds een gevoel van weemoed rond een uur of vijf ’s middags.
 
Ik ben dus blij met Sylvie en Sabia en hun (al dan niet bestaande) relaties. Het vult echt een gat. En insiders, wie jullie ook zijn: willen jullie ons (lees: mij) alsjeblieft op de hoogte houden? Deze soap is inmiddels namelijk net zo verslavend als As The World Turns. En nog een keer een lievelingsshow die stopt, kan ik echt niet aan.

 

 

Geschreven door Suus Ruis