Sabia Boulahrouz zou zwanger zijn van Rafael

Celebs door Marleen_S
De hele affaire rondom Rafael, Sabia en Sylvie verdween voor even naar de achtergrond, maar sinds gisteren is er weer nieuws. Er zou namelijk sprake zijn van een vierde persoon in het liefdesspel: Sabia zou een kindje verwachten!

 
De scheidingspapieren zijn nog lang niet allemaal goed en wel getekend of er kunnen alweer nieuwe documenten worden aangevraagd. Over krap negen maanden kunnen Sabia en Rafael namelijk naar het stadhuis om hun kersverse baby aan te geven. Jep, Sabia is hartstikke zwanger, zo meldde De Telegraaf gisteren.
 

Sabia en Rafael tijdens een romantisch etentje met het zoontje van Raf: Damian.

In blijde verwachting

De roddelmachine draaide overuren, maar De Telegraaf heeft de waarheid toch weten te achterhalen. Tegenover het weekblad Privé zou Sabia bevestigd hebben dat ze in blijde verwachting is. Wanneer de liefdesbaby het levenslicht zal zien, is nog onbekend, maar zwanger is ze!
 
Er gaat zelfs een foto rond waarop de toekomstige ouders liefdevol over de buik van Sabia aaien. Dat zouden ze, volgens de roddelpers, echt niet doen vanwege buikkrampen of om te benadrukken wat voor lekker strak buikje Sabia heeft. Het is weinig bewijs, maar genoeg om te concluderen dat Sabia een kindje verwacht. Rafael ontkende het blije nieuws gelijk, net als zijn moeder, maar Sabia kon het prille babygeluk niet verborgen houden.
 
Gespot bij babyzaken
Het stel is net in hun nieuwe villa in Hamburg getrokken en terwijl de verhuisdozen nog onuitgepakt in de woonkamer staan, kunnen er gelijk een paar nieuwe dozen bij. Sabia en Rafael zouden ook al zijn gespot bij verschillende babyzaken voor nieuwe spullen. Dat ze er geen gras over laten groeien, moge duidelijk zijn.
 


Sabia en Sylvie in gelukkigere tijden van hun vriendschap

Sylvie heeft nog niet gereageerd op het babynieuws. Zij hangt momenteel het tortelduifje uit in het buitenland met een onbekend heet mannelijk model, dus waarschijnlijk zit ze ergens met haar hoofd in de wolken. Ver weg van haar ex-beste vriendin en ex-lover.
 
Wij wensen Sabia en Rafael heel veel geluk toe de komende negen maanden en kijken nu al uit naar de naam van de kleine!

UPDATE! Wij denken maar zo, waar rook is, is vuur, maar inmiddels hebben Rafael en Sabia gereageerd dat ze momenteel niet zwanger zijn. Het stel is het wel aan het proberen, want ze willen graag nog een broertje of zusje voor Damian erbij. Ach ja, wie weet gebeurt dat wel sneller dan we denken....
 
Wat vind jij van dit babynieuws? Gaat het voor jou ook allemaal zo snel of gun jij Sabia en Rafael wel hun eigen kindje?

Bron beeld: Getty Images