Ook Sabia en Khalid Boulahrouz gaan scheiden

Celebs door Redactie Ze.nl
Sylvie van der Vaart hoeft deze moeilijke periode niet alleen te doorstaan, want haar beste vriendin Sabia Boulahrouz zit nu in hetzelfde schuitje. Ook Sabia gaat namelijk na zeven jaar huwelijk scheiden van haar man Khalid Boulahrouz.

Net als Sylvie heeft vriendin en medevoetbalvrouw Sabia het nieuws zondag zelf tegenover de Duitse krant Bild bevestigd. "Het klopt. Khalid en ik pasten op den duur gewoon niet meer bij elkaar." De twee leerden elkaar in 2005 kennen en trouwden een jaar later.


Sylvie, Rafael en Sabia op Oudejaarsavond.
 

Hun huwelijk heeft in 2008 een grote klap overleefd, namelijk het overlijden van hun eerste kindje. Dochter Anissa werd tijdens het EK drie maanden te vroeg geboren en overleed kort na de geboorte. Sabia en Khalid kregen daarna nog een dochter Amaya en een zoon Daamin.

De scheiding komt niet helemaal als een verassing. Khalid voetbalt in Lissabon, maar Sabia koos ervoor om zich 2.500 kilometer verderop te vestigen in Hamburg.

Vorige week was Sabia ook aanwezig bij het fatale Van der Vaartjes nieuwjaarsfeestje, dat uiteindelijk leidde tot de scheiding van Sylvie en Rafael omdat hij haar die bewuste avond een klap zou hebben gegeven.

Wij vinden het allemaal maar erg toevallig en dubieus? Wat zou hier aan de hand zijn?