Rafael van der Vaart doet het met Sabia Boulahrouz

Celebs door Madelon

Een nieuwe ontwikkeling in de oudejaarssoap van Rafael en Sylvie van der Vaart? En wat voor één! De roddel die al een tijdje rondging is nu bevestigd: Rafael heeft een relatie met Sabia Boulahrouz, de beste vriendin van Sylvie.

De Duitse krant Bild spreekt van de ?liefdessensatie van het jaar?: nog geen halfjaar na de veelbesproken scheiding van voetballer Rafael en Sylvie van der Vaart, is het gerucht bevestigd: Raf heeft een nieuwe relatie, en wel met Sabia Boulahrouz. Uitgerekend de beste vriendin van Sylvie.Sylvie van der Vaart en Sabia Boulahrouz

De 35-jarige Sabia, de ex-vrouw van Khalid Boulahrouz, raakte bevriend met Sylvie toen hun partners samen in Oranje speelden. Sabia en Khalid trouwden in 2005 en uit het huwelijk zijn drie kinderen gekomen. Ze gingen begin dit jaar uit elkaar, net als Sylvie en Rafael. Zij kregen met oudejaarsavond een hoogoplopende ruzie, waarin Rafael Sylvie zelfs een klap gegeven zou hebben (wat later weer is ontkend door Rafael.) Al snel werd gezegd dat Raf een relatie zou hebben met Sabia ? een gerucht dat nu waar blijkt te zijn.

De relatie wordt door Rafael én Sabia zelf bevestigd in Bild. ?We kennen elkaar al jaren en waren altijd al goede vriendin?, zegt de 30-jarige international. ?Nu hebben er zich, verrassend genoeg, grote gevoelens ontwikkeld.? Sabia daarentegen blijft nuchter: ?We zijn sinds kort inderdaad een koppel, maar we houden het voorlopig heel rustig. We zijn nog maar kort samen. Onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen.?Raf en Sylvie in gelukkigere tijden

Hoe Sylvie tegen deze hele situatie aankijkt, is nog onduidelijk. Sabia denkt dat ze er weinig moeite mee heeft: ?Sylvie weet ervan, ik denk niet dat ze boos is. We zijn immers pas een tijdje na hun scheiding bij elkaar gekomen. Sylvie leeft nu haar eigen leven.?

Denk jij dat Sylvie écht vrede heeft met de relatie tussen Raf en Sabia? Hoe zal deze soap zich verder ontwikkelen?