FOTO: Volgers zijn pissig over Emily Ratajkowski's lichaam na haar bevalling

Celebs door Laura

Twee weken na de bevalling weer strak in je velletje? Dat is alles behalve realistisch... of wel? Topmodel Emily Ratajkowski deelde een foto van haar lichaam na haar bevalling en dat kwam haar duur te staan. Onder de bewuste Instagram-foto regent het kritiek.

emily ratajkowski bevalling

Lees ook: Zó vertelde Maxime Meiland haar ouders over tweede zwangerschap

Strakke buik

De laatste jaren worden we steeds bewuster van hoe post-baby bodies eruitzien. Veel vrouwen, waaronder ook celebs als Chrissy Teigen, delen eerlijke foto's van hun lichaam na de bevalling. Foto's van een strakke post-baby belly zijn niet realistisch en zouden andere vrouwen onzeker maken. Weg ermee, lijkt 'het internet' te zeggen. De after-bevallingfoto van topmodel Emily Ratajkowski wordt daarom niet bepaald gewaardeerd door veel volgers.

Onrealistisch?

Het topmodel - van Blurred Lines weet je wel, beviel op 8 maart van haar zoontje Sylvester Apollo Bear. Slechts elf dagen na de bevalling lijkt ze haar oude lichaam alweer terug te hebben. Ze postte beelden van zichzelf in een loungewear-pakje van haar eigen merk Inamorata Woman. Onder de post gaat het helemaal los. De reacties zijn nogal verdeeld. Zo zijn er volgers die vinden dat Emily onrealistische standaarden zet voor nieuwe moeders. De tegenpartij vindt dat het model lekker zelf mag weten wat ze post en geen verantwoording hoeft af te leggen.

Good for her, toch?

Lees ook: Ruud de Wild deelt vreselijk nieuws: 'Ik heb darmkanker'

Beeld: Getty