Chrissy Teigen plaatst video van lichaam na bevalling: 'Ik ben nog superonzeker'

Media door Laura

We zijn fan van Chrissy Teigen. Een voorbeeld: ze kwam gisteren op voor Meghan Markle die continu zwart wordt gemaakt door haar eigen vader in de media. Ook deelt het model hilarische en openhartige beelden van haar leven als moeder van twee kleintjes. Zo ook vandaag. Elf weken na de bevalling van haar zoontje Miles deelt Chrissy haar grootste onzekerheid met de wereld.

chrissy teigen

Lees ook: Powerkoppel of niet: Beyoncé is even helemaal klaar met manlief Jay-Z

Normaal lichaam

In een korte video laat ze haar 'mom bod' zien. "Instagram is gestoord. Ik vind het geweldig dat mensen 'killer bodies' hebben en die trots laten zien (dat vind ik echt!), maar ik weet ook hoe makkelijk het is om te vergeten hoe een (bij gebrek aan een beter woord) normaal lichaam eruit ziet wanneer iedereen er belachelijk goed uit lijkt te zien", schrijft Chrissy. 

Veel van haar volgers prijzen haar om de ongeretoucheerde video en haar 'body confidence', maar volgens Chrissy is ze er nog niet. "Ik kan dit niet echt zelfverzekerdheid noemen, want ik ben er nog niet helemaal. Ik ben nog steeds superonzeker. Maar ik ben blij als ik iemand die dit ziet een beter gevoel over zichzelf kan geven." En dat is gelukt!

Lees ook: Dit is waarom jij de jeans voor je vriend moet uitzoeken

Beeld: Brunopress