Dat wordt bingen: álle seizoenen van The Office staan vanaf deze datum op Netflix

Media door Jeanine

Ben je toe aan een grappige serie waarbij je niet te veel hoeft na te denken? Dan hoef je niet verder te zoeken. Na lang wachten staat de mockumentary The Office straks eindelijk op Netflix. Nog beter nieuws: je kunt álle negen seizoenen in een keer bekijken. Oh, en dat kan al over een paar dagen. Goed begin van je week, toch?

Lees ook: Stalkeralert! Netflix kondigt You seizoen 4 aan met grappige meme

200 afleveringen

Je zult vast wel eens gehoord hebben van de sitcom The Office. Als je de serie nog niet hebt gekeken, zul je vast wel eens een van de talloze herkenbare memes of hilarische gifjes zijn tegengekomen. De sitcom liep van 2005 tot en met 2013 en is goed voor ruim tweehonderd afleveringen. Daar kun je dus wel een paar avonden mee vullen!

Waar gaat The Office over?

Een documentairemaker legt het leven van de werknemers van Dunder Mifflin Paper Company vast. Van de manager Michael Scott, die niet zo goed is in zijn werk als hij graag denkt, tot assistent Dwight, receptioniste Pam, de ongemotiveerde collega Jim en uitzendkracht Ryan. Tussen de bedrijven door komen er ook genoeg romances en ongelukjes voorbij.

The Office op Netflix

We houden je niet langer in spanning: vanaf 23 oktober – dus aanstaande zaterdag – kun je The Office op Netflix bekijken.

Beeld: Screenshot The Office 

Lees ook: Durf je? De 10 engste horrorfilms op Netflix en Videoland