Heerlijke televisie: Logeren op een kamelenboerderij bij 'Bed & Breakfast'

Media door Laura

Op de Ze-redactie kunnen we wel smullen van een avondje kneuterige televisie. Bed and Breakfast van Omroep Max is een perfect voorbeeld. In het programma overnacht een groepje b&b-houders omstebeurten bij elkaar. Deze week stal één bepaalde b&b de (tv-)show, namelijk de kamelenboerderij van Frank en Dorieke.

Spreekbeurt

Wat is nu een betere manier om een 'hobby' te introduceren dan een powerpointpresentatie moet Frank gedacht hebben. Voordat het gezelschap de kamelenkolonie mag gaan ontmoeten, vertelt hij zijn gasten over allerlei leuke feitjes over de kameel. Tot grote hilariteit van de twitterende kijkers.

Lees ook: Twitter enthousiast over actie Lubach tegen kinderarbeid in kledingindustrie

Ze bijten niet hoor! Meestal...

Dan is het tijd om de kamelen te ontmoeten (die dus dromedarissen blijken te zijn). "Je mag ze gerust aaien, hoor!" moedigde Frank zijn bezoek aan. "Over het algemeen bijten ze niet."

Melk geven

Dan mogen de b&b-houders in actie komen. Ze mogen de jonge kamelen een flesje geven. Vooral Monique kan haar geluk niet op, want tja "dat is voor oma's natuurlijk altijd leuk". Door haar enthousiasme had ze niet door dat een kameel, eh... domeraris zich te goed deed aan haar haren.

Twitterende kijkers geven haar overigens groot gelijk.

Oké, genoeg gekletst. Kijk hieronder een deel van de aflevering terug. 

Lees ook: Midnight Sun is dé nieuwe bloedstollende serie op Netflix