Niet haar vader maar haar moeder wilde Britney Spears onder curatele

Celebs door Elsemieke

Kleine kans dat je het gemist hebt: de Britney Spears-gate. Vader James Spears is officieel geen toezichthouder meer nadat de zangeres dertien jaar bij hem onder curatele stond. Britney is daar dolblij mee, maar volgens de zangeres was het destijds haar moeder Lynne die met het idee voor het toezicht kwam. Op haar Instagram legde ze vandaag uit hoe dit zit.

 

britney spears

Beeld: GettyImages
Lees ook: Britney Spears eindelijk vrij van vader na 13 jaar: 'Ze is in shock'

Niet vader maar moeder Britney Spears wilde haar onder curatele

De vader van Britney Spears heeft zich niet bepaald populair gemaakt de afgelopen tijd. Sterker nog: hij heeft heel veel kritiek over zich heen gekregen vanwege de curatele waar zijn dochter Britney Spears dertien jaar lang onder stond. Toch was het volgens de zangeres juist moeder Lynne die met het idee voor het toezicht kwam. Ze schreef vandaag op Instagram dat haar vader hier helemaal niet slim genoeg voor zou zijn. "Dit was een familiebedrijf, dat is het niet meer. Ik ben vandaag herboren, want ik kan weer lachen. Dus bedankt dat jullie uit mijn leven vertrekken en ik eindelijk het mijne kan leven." Het bericht eindigde ze met: "PS, of ik weet hoe gemeen ik klink? Ja, een miljard procent zeker."

'Het gevaarlijkste dier op aarde'

Britney Spears heeft het Instagram-bericht inmiddels weer verwijderd, maar andere media zoals The New York post hadden de content al opgepikt. Ze zou geschreven hebben dat 'het gevaarlijkste dier op aarde een zwijgende glimlachende vrouw' is. 'Ze heeft in het geheim mijn leven verwoest, en ja daar zal ik me over uitspreken. Dus neem die hele 'ik heb geen idee wat er speelt'-houding en f*ck yourself.'

'Slaaf van mijn vader'

Vreemd is de uitspraak over haar moeder wel, want eerder gaf de zangeres nog een emotioneel betoog aan zich echt een 'slaaf' van haar vader te voelen. 'Ik ben niet gelukkig, ik slaap niet. Ik ben zo boos, het is krankzinnig. En ik ben depressief', zei ze daar destijds over.

Lees ook: Britney Spears eindelijk verloofd: 'Ik kan het niet geloven!'