Getreiterde Famke Louise: 'Vriendinnen heb ik niet meer'

Celebs door Redactie Ze.nl

Het waren een aantal tumultueuze maanden voor vlogger en model turned zangeres Famke Louise. De 19-jarige blijft al maanden niet onbesproken door het ene bijzondere nummer na het andere uit te bregen. Maar dat het haar niet allemaal voor de wind gaat, bleek uit het gesprek dat ze deze week had op de bank bij Kay Nambiar. Voor het programma Sit Down van MTV vertelde ze aan hem over alle pesterijen waar ze mee te maken kreeg.

Famke Louise

Moeilijke schooltijd

Naast haar modellenwerk is Famke Louise al een tijdje vlogger, maar die vlogs werden op haar middelbare school niet door iedereen gewaardeerd: "In het trappenhuis ben ik echt aangepakt door meisjes die mijn wangen openkrabden. Het ging zo viral wat wij aan het doen waren, dat ik niet meer naar school kon. Ik werd gewoon zo erg lastig gevallen." En dat terwijl ze het er al best moeilijk: leren ging haar namelijk niet echt gemakkelijk af. "Ik heb soms bepaalde trekjes dat ik bepaalde stoffen niet goed genoeg kan verwerken waardoor ik lage cijfers haal. Ik heb ermee leren omgaan: je kunt niet altijd alles goed doen op school."

Vriendinnen

Liever ging Famke Louise dus maar niet naar school, en zo begon het spijbelen. Inmiddels boert ze aardig goed met haar vlogs, maar roem brengt ook een donkere kant met zich mee: "Vriendinnen heb ik niet meer", zo vertelt ze openhartig. Of haar leven er anders uitziet nu ze beroemd is, is Famke duidelijk: "Ik doe gewoon boodschappen, en als mensen met me op de foto willen dan neem ik daar de tijd voor." Het hele interview van Famke Louise met MTV is hier te zien

Lees ook: Temptation Island: Het spel is begonnen.. En hoe!