Haha: Er is een seks-manoeuvre naar Kanye West vernoemd en wij hadden het niet beter kunnen bedenken

Intiem door Roos

Er bestaan een shitload aan vreemde, gevaarlijke en ronduit ingewikkelde seksstandjes, waarvan je sommige nooit onder de knie zult krijgen en sommige gewoonweg nooit zult willen uitproberen. En dit seksstandje, vernoemd naar de enige echte Kanye West, valt hoogstwaarschijnlijk in die laatste categorie...

Kanye loves Kanye

Zoals veel legendarisch bedachte seksstandjes, doet ook deze zijn naam grandioos eer aan. Kanye staat bekend om zijn torenhoge dosis aan liefde voor zichzelf, rapteksten over hoe fantastisch hij is en dat hij zelden (lees: nooit) lacht.

Tenenkrommend

Plus: hij kan best een eikel zijn. Met als hoogtepunt zijn onderbreking tijdens de VMA awkwar- eh, awards. Voor wiens geheugen wel een opfrissertje kan gebruiken: hij onderbrak Taylor Swifts bedankspeech, omdat hij vond dat Beyoncé had moeten winnen. Gaat er geen belletje rinkelen? Dat ging ongeveer zo:

De Kanye West seks-manoeuvre

Het moment ging de boeken in als meest ongemakkelijke moment van de VMA's en een of andere lolbroek heeft daar een geweldig toepasselijke seks-manoeuvre aan gehangen. Deze gaat als volgt:

'Middenin een vrijpartij stop je plotseling om uitgebreid te vertellen dat je vorige bedpartner eigenlijk veel beter was dan de persoon waarmee je nu het bed deelt. Vervolgens ga je door alsof er niets gebeurd is.'

via GIPHY

Slappe leuters

Pfoe, dit wens je je ergste vijand niet eens toe. Reken maar dat je je bedpartner in een flinke shocktoestand achterlaat. Zelfs voor een flauwe grap gaat dit veel te ver.

Eerlijk is eerlijk, we zouden niemand dit seksstandje aanraden. Dit kan namelijk alleen maar eindigen in een gebroken hart, een verstampte ego en een slappe leuter.

Lees ook: Kanye West doet shockerende uitspraken tijdens interview en mensen zijn woest

Bron: Brunopress, Giphy