Alles wat je wil weten over Liza Sips van Expeditie Robinson 2022

Celebs door Elsemieke

In totaal 21 bekende kandidaten van Expeditie Robinson 2022, waaronder Iliass Ojja, Susan Radder, London Loy, Thijs Broekmans, Niels Oosthoek en Vincent Vianen gaan de strijd aan in Maleisië. Daar behoort ook Liza Sips toe die zich op een afgelegen eiland aan het Expeditie-avontuur waagt. Weet je niet wie dit is? We vertellen je vandaag alles over Expeditie Robinson 2022 kandidaat Liza Sips.

Alles wat je wil weten over Liza Sips van Expeditie Robinson 2022

Nu Expeditie Robinson 2022 officeel van start is gegaan, de deelnemers bekend zijn, aflevering 1 van Expeditie Robinsonaflevering 2 van Expeditie Robinson en Expeditie Robinson aflevering 3 al op Videoland staan, wordt het tijd om meer te weten te komen over de helden die meedoen. Ook Liza Sips heeft zich op een afgelegen eiland aan het Expeditie-avontuur gewaagd. We praten je bij over deze fanatieke speler, actrice én moeder van twee.

Alles wat je wil weten over Expeditie Robinson-Juultje Tieleman

Expeditie Robinson-Liza Sips als actrice

De 32-jarige Liza Sips uit Harderwijk is vooral bekend van haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast haar jarenlange rol in GTST kan je haar ook nog kennen van gastrolletjes die ze speelde in Gooische Vrouwen en Flikken Maastricht. En daarblijft het niet bij, want ook filmrollen als Zwaar verliefd!Suriname en Zwaar verliefd! 2 staan op haar indrukwekkende CV. Marion Pauw was niet de enige schrijver van het gezelschap, want ook Liza heeft weleens een boek geschreven. Zo staat het jeugdboek Soapsop op haar naam.

Het gezin van Liza Sips

Liza Sips is al heel lang samen met Ralph Manheim. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: Jonah en Charlize. Ondanks dat Liza een drukke carrière heeft, staat het moederschap altijd bij haar op de eerste plaats, vertelde ze eerder aan 100% NL. "Ik ben niet meer bezig met hoe hot ik ben en ik sla ook, zeker sinds ik moeder ben, een hoop dingen af. Moeder zijn staat op dit moment op de eerste plaats."

Liza Sips wilde helemaal niet meedoen aan Expeditie Robinson 2022

Hoewel ze het inmiddels al tot aflevering 3 heeft geschopt en haar mannetje wel staat in de strijd, heeft Expeditie Robinson eigenlijk nooit hoog op het lijsjte gestaan van Liza. "Ik heb altijd gezegd dat ik dit programma gewoon niet ging doen", vertelt ze aan Grazia. "Ik heb vorig jaar best wel een pittig jaar gehad qua gezondheid. Ik zat in een voorstadium van baarmoederhalskanker, en dat zette voor mij alles even helemaal stil", aldus de actrice. "Net voordat ik gevraagd werd, had ik eigenlijk net een hele goede uitslag gekregen. Dus ik dacht: dit doe ik mezelf gewoon cadeau."

Sporten en vuur maken

Aan Grazia vertelt Liza Sips van Expeditie Robinson 2022 ook dat ze veel heeft geoefend met vuur maken. “Ik heb natuurlijk ook wel gekeken of ik iets met een vuursteen kon. Maar ik had ook zoiets van, ik laat het wel op z’n beloop en ik kijk wel wat we daar op het eiland zelf moet gaan doen”, aldus Liza. “Ik ben ook extra gaan zwemmen. Dat is iets wat ik daarvoor eigenlijk nooit deed, maar het leek me wel handig.” Wij zijn benieuwd hoe ver ze het schopt in Expeditie Robinson 2022!

Expeditie Robinson 22: alles over de startdatum, deelnemers en locatie