Juultje Tieleman: Expeditie Robinson, bekende exen en influencerstatus

Media door Elsemieke

Influencer Juultje Tieleman heeft zich op een afgelegen eiland in Maleisië aan het Expeditie Robinson-avontuur gewaagd. In aflevering 7 moest ze voortijdig het eiland verlaten vanwege medische redenen. We praten je bij over deze succesvolle influencer én haar bekende exen. Want dat zijn nogal opvallende figuren.

Juultje Tieleman in Expeditie Robinson 2022

In totaal 21 bekende kandidaten van Expeditie Robinson 2022 maakten zich op voor dé strijd van hun leven. Samen met twintig andere kandidaten gaan Iliass Ojja, Susan Radder, London Loy, Thijs Broekmans, Niels Oosthoek, Vincent Vianen en Marion Pauw in Maleisië hun mentale en fysieke gestel testen. Ook Juultje Tieleman heeft zich op een afgelegen eiland aan het Expeditie-avontuur gewaagd. Weet je niet wie dit is? We vertellen je vandaag alles over Expeditie Robinson 2022 kandidaat Juultje Tieleman.

Gio Latooy en Juultje Tieleman

Juultje is voornamelijk bekend als influencer en YouTuber. Ze werd pas echt bekend op de socials en in influencerland toen ze een relatie kreeg met YouTuber Gio Latooy, één van de grootste YouTubers van Nederland. Gio Latooy en Juultje Tieleman maakten hun relatie bekend in 2016, en ze zijn uiteindelijk best lang samen geweest. Toch was het meer een knipperlicht relatie tussen Juultje Tieleman en Gio LatooyIn 2017 kwam de eerst break up tussen de twee en hierop volgde nog een paar pogingen om de relatie te lijmen, maar het werkte niet meer zo goed. In 2018 hebben ze er einde aan gemaakt. 

Don de Jong en Juultje Tieleman

Begin 2021 werden Juultje en YouTuber Don de Jong heel vaak gespot samen. Deze relatie is nooit bevestigd, maar het was overduidelijk dat er wat speelde tussen de twee. Ook was Juultje Tieleman veel in de vlogs van Don te zijn en was het wel duidelijk dat er meer was dan vriendschap. Helaas gingen er snel geruchten rond dat de twee alweer uit elkaar zouden zijn omdat Juultje en Don beide huilend te zien waren op hun sociale media. Zo postte Juultje op de socials: ”Als alles tegenzit en dingen lopen niet zoals je hoopt en er nare dingen gebeurd zijn, weet dat je dan niet alleen bent. Laat je emoties toe, je hebt ze voor een reden”, schreef ze erbij. In november 2021 bleek het over en uit te zijn tussen Juultje Tieleman en Don de Jong. De reden van hun breuk lag bij Don, want hij vond toch dat ze niet zo goed bij elkaar pasten. 

juultje tieleman expeditie robinson 2022

Koen van Heest en Juultje Tieleman

Het bleef lange tijd geheimzinnig rondom de vermoedelijke relatie tussen YouTuber Koen (die je kan kennen van Bankzitters) en Juultje Tieleman, bekend als influencer én van Expeditie Robinson. De twee zouden al een tijdje aan het daten zijn, maar de officiële bevestiging liet even op zich wachten. Koen van Heest deelde eind maart 2022 eindelijk een intiem kiekje met zijn nieuwe lover via Instagram - zoenend! Ook de relatie van Koen liep toentertijd volgens geruchten op de klippen, waarna hij vaker met Juultje werd gespot. Ondanks dat het voor de buitenwereld vrij duidelijk was, bleven Koen en Juultje nogal mysterieus rondom hun vermoedelijke relatie. Ze hebben ondertussen al meerdere mooie reizen gemaakt naar onder andere Lapland, Parijs en Mykonos. Die laatste bestemming bezochten de twee waarschijnlijk direct nadat Juultje Tieleman mee had gedaan aan Expeditie Robinson 2022. 

Expeditie Robinson 22: alles over de startdatum, deelnemers en locatie