EOTB-Megan Desaever doet bizarre onthulling: zo ging het écht eraan toe voor haar relatie met Joey

Celebs door Jennifer

Inmiddels zijn Megan Desaever en Joey Ceti uit het realityprogramma Ex On The Beach: Double Dutch, maar ze zijn zeker niet uit elkaars leven. Ze zijn namelijk officieel een koppel. Al ging het blijkbaar niet van een leien dakje. Megan onthult nu namelijk bizarre details, hoe het eraan toe ging voordat zij een relatie kreeg met Joey. En Megans ex Dennis Roos heeft ook nog een rolletje in dit juicy verhaal.

Megan en Joey uit Ex On The Beach

De vonken tussen Megan Desaever en Joey Ceti sloegen over tijdens hun deelname aan het realityprogramma Ex On The Beach: Double Dutch. Ze vonden elkaar zó leuk, dat Megan vrijwillig de realityshow verliet nadat Joey eruit werd gestuurd door nieuweling Rick. In de meest recente Beach Bar-aflevering met presentator Fawry not Sawry blikken Megan en Joey terug op hun deelname. Hier vertelt Joey onder meer, dat Megan niet alleen achter wilde blijven op het eiland. "Wel romantisch," zegt hij daarover. Ze had zelfs haar vlucht laten veranderen, zodat ze rechtstreeks naar Eindhoven kon. Hier woont Joey en hij liet haar vervolgens in zijn huis slapen of course. "Dat is nog nooit gebeurd," vertelt hij. "Ik heb nog nooit een meisje naar mijn huis meegenomen." Hij woont namelijk nog thuis bij zijn ouders. Hij kon naar eigen zeggen "niets anders", nadat Megan voor hem is vertrokken uit EOTB.

Hoewel Megan en Joey inmiddels gelukkig zijn met elkaar, gebeurden er voorafgaand aan hun relatie nog een hoop dingen. Zo werd Joey in eerste instantie dus ingeruild voor Megans ex Dennis Roos. Huh?

Dennis Roos

De opnames van EOTB waren al eerder, dan dat het op tv is uitgezonden. Na deze opnames gebeurde er vervolgens nog het een en ander. Het was nog niet helemaal aan tussen Megan en Joey, maar dat gebeurde ook niet meteen. Er waren wel gevoelens, maar blijkbaar nog niet zo sterk. Ineens ruilde Megan Joey namelijk in voor Dennis, waarbij ze dus niet vreemdging. Megan en Joey waren nog niet officieel een setje. Alleen dacht Megan op dat moment niet helder na. "Uiteindelijk heb ik daar ook veel spijt van gehad," geeft ze toe.

Lees ook: Say what? EOTB-Dennis verklapt: "verloving met Megan was één grote poppenkast"

Spijt van relatie met Dennis

Al vanaf het begin liep het ook niet lekker tussen Megan en haar ex Dennis. "We kregen heel veel ruzie, elke dag," vertelt ze aan Fawry. In Dubai was ze er vervolgens helemaal klaar mee. "Ik wist al sinds dat ik hem leerde kennen, dat dit niets voor mij was. Maar hij had geen slaapplaats, dus ja..." Megan voelde zich verplicht om hem mee te nemen naar haar huis. "Olivia [Talar, red.] had hem op straat gezet, toch? Dus ja, ik dacht: het is nu mijn schuld. Ik ben verantwoordelijk. Toen is het allemaal uit de hand gelopen, maar ik wilde dat nooit zo ver laten komen." In Dubai durfde ze hem eindelijk de waarheid te zeggen. Hij moest vertrekken. Ouch.

Misschien heeft ze spijt van de relatie, omdat Dennis blijkbaar niet zomaar over zich heen laat lopen. Na het terugblik-interview van Megan en Joey met Fawry heeft Dennis namelijk nog gereageerd op Megans verhaal. Hij noemt haar een "pathologische leugenaar" en zegt dat hier niets van waar is. "Je weet dat ik het tegendeel kan bewijzen van alles, wat je hier zegt," schrijft hij. "Maar ik ga je die aandacht niet meer voeden, want dat is waar je op uit bent. Weer in de media komen. Overigens ook de reden waarom je met Joey bent (jouw woorden), want als koppel krijg je meer aandacht dan solo."

reactie dennis roos verhaal megan desaever joey ceti

Joey gestalkt

Anyway, het ging dus uit met Dennis en ondertussen was ze Joey zeker niet vergeten. "Ik heb hem praktisch gestalkt," vertelt Megan. Maar natuurlijk liet Joey haar niet zomaar in zijn hart. Dat duurde nog wel drie maanden. "Dat is de enige manier om haar ook pijn te doen, toch?" zegt Joey hierover. De hereniging was uiteindelijk op een feestje van mede-kandidaat uit EOTB Jonna, die Joey op de hoogte hield van Megans komst op zijn feestje. In dronken toestand belde hij toen 's nachts Megan op en zei hij: "Als je morgen niet op Jonna's feestje bent, spreek ik je nooit meer. Dus ik wil dat je nu vanuit Dubai naar Nederland toekomt." Daar ging Megan meteen op in en net zo dronken vloog zij niet veel later business class naar huis.

Na het feestje van Jonna en nog wat gesprekken met elkaar bloeide de liefde tussen Megan en Joey weer op. En toen was daar hun eerste vakantie samen, waarvan begin deze maanden foto's werden gepubliceerd. It's official!

Lees ook: Oeh! Megan Desaever en Joey uit EOTB gaan en public en delen romantische vakantiekiekjes