Say what? EOTB-Dennis verklapt: "verloving met Megan was één grote poppenkast"

Celebs door Jennifer

Misschien herinneren jullie je nog de snelle verloving tussen oud-kandidaat van Ex On The Beach Dennis Roos en zijn Megan Desaever. Niet veel later ging het alweer mis door gelekte DM's en was het einde van hun relatie daar. Al blijkt nu, volgens Dennis, dat de hele verloving sowieso "één grote poppenkast" was.

Verloving EOTB-Dennis en Megan was publiciteitsstunt

EOTB-Dennis en Megan, inmiddels exen van elkaar, zorgen voor een heleboel juice. Twee maanden geleden waren ze nog maar net samen, toen Dennis ineens 'de vraag der vragen' stelde aan Megan. Vervolgens duurde de verloving slechts twee weken, want toen ging het dus mis door een DM in Megans inbox. Zij dacht dat Dennis was vreemdgegaan, wat hij glashard ontkent. Daarna vluchtte Megan naar haar ex, waardoor Dennis op zijn beurt in de stress vloog. Het einde van de relatie was daar. Al blijkt de relatie tussen Dennis en Megan nooit echt stevig te zijn geweest. In een interview met RUMAG TV verklapt Dennis "dat het verloven één grote poppenkast was". Alles was blijkbaar een publiciteitsstunt. OMG!

Verloofd in dronken toestand

In het interview vertelt Dennis dat hij normaal niet zo is en niet de publiciteit zou opzoeken voor aandacht. "Al helemaal niet na al het gezeik met Olivia [Talar, red.]. Ik wilde dat juist voorkomen," aldus Dennis. De verloving ging er een stuk minder romantisch aan toe, dan we misschien denken. Hij ging niet eens op zijn knieën. Zo vertelt hij: "We waren gewoon allebei heel erg dronken en toen zei ik voor de grap van 'ja, wat denk je ervan als we nu zouden verloven? Wat gaan mensen daarvan vinden?' En toen had ze gewoon een foto geplaatst van de ring. Maar we waren dus gewoon dronken en niet echt ermee bezig." Hm, oké. Alleen big question: hoe komt Megan dan ineens aan zo'n mooie 'verlovingsring'? Nou, dat was gewoon haar eigen ring.

Megan was rebound voor Dennis

Hoe dan ook lijkt het nooit meer goed te komen tussen Dennis en Megan. In het interview noemt hij hun korte relatie "één van de domste beslissingen". Volgens Dennis was Megan gewoon een soort rebound. Hij vond haar wel leuk, "maar niet zo leuk als Olivia". Dennis zegt ook dat Megan hem vaak liet zitten in hun hotelkamer tijdens het tripje naar Dubai. Hoewel hij naar eigen zeggen niet is vreemdgegaan, bleef Megan dus wel elke keer weg bij hem. Wat ze precies allemaal deed in Dubai, blijft een mysterie. Wel zegt Dennis: "Sowieso was ze elke dag naar haar ex, want die woonde daar." Dat was dan volgens Megan wel alleen voor zakelijke doeleinden. Tja, what happens in Dubai, stays in Dubai, dan maar?

Lees ook: Alles over Ex On The Beach 2023