Hè bah: Zus van Meghan Markle werkt aan boek vol onthullingen over Meghans duistere geheimen

Celebs door Roos

Zo dan. Dachten wij even dat we de laatste tijd weinig meer van Samantha Markle hoorden omdat ze klaar was met klagen en haar zusje Meghan zwart maken. Niets blijkt minder waar. In de luwte van de schaduw werkt de boze stief... eh, halfzus namelijk hard aan een boek vol onthullingen over haar succesvolle jongere zusje. En om het nog erger te maken: ze brengt het boek uit rond de periode dat Meghan is uitgerekend... Ouch.

In the Shadows of The Duchess

Tegen Daily Star deed Samantha vol trots uit de doeken dat haar boek In the Shadows of The Duchess zal gaan heten. Klinkt grimmig? Dat wordt het ook, want het boek zal vol duistere onthullingen staan over haar halfzusje. Volgens Samantha staat "alles erin", omdat "de wereld niet de hele waarheid kent." Ze wil dat de wereld de waarheid over haar halfzusje ontdekt en beschrijft ook in het boek hoe ze online gepest wordt en zelfs doodsbedreigingen ontvangt sinds Meghan met prins Harry is getrouwd. 

Steek onder water

Hoewel Samatha zelf beweert dat ze het boek vooral wil uitbrengen om de wereld de waarheid te vertellen en "anderen te helpen", lijkt het meer op een flinke steek onder water naar Meghan. Het boek komt namelijk uit rond de periode dat Meghan is uitgerekend, namelijk in april of mei. Niet zo fraai, Samatha. Wij voorspellen dat ze nog heel wat boze brieven gaat ontvangen de komende periode.

Lees ook: Trouble in paradise: Queen Elizabeth is klaar met 'divagedrag' Meghan Markle