Lifestyle / Celebs
Celebs

Foto: Yolanthe poseert naakt met dode vis

Nee, Yolanthe heeft geen nieuwe hobby opgepikt. Integendeel! Zij en andere BN'ers komen in actie tegen de overbevissing door naakt op de kiek te gaan. En dat levert deze bijzondere plaatjes op.

Naast Yolanthe zijn Tygo Gernandt, Gijs Scholten van Aschat, Bert Kuizenga, Lola Brood, Rutger Hauer, Anna Drijver en Benja Bruijning uit de kleren gegaan voor de FishLove-campagne. Hiermee willen ze aandacht vragen voor overbevissing in Europese wateren.

Zorgen voor de planeet

Yolanthe twijfelde geen moment toen ze werd gevraagd voor de campagne. "Wij moeten beter met onze planeet en haar natuurlijke bronnen leren omgaan, juist als moeder ben ik mij hiervan bewust. Ik wil heel graag dat mijn kind en alle andere kinderen zo opgevoed worden dat zij van de natuur kunnen genieten, dat zij zorgzaam leren om te gaan met onze planeet en dat zij zich bewust zijn van het feit dat niet alles oneindig is."

Ook internationale sterren deden mee. Sean Penn, Emma Thompson, Judi Dench en Paris Jackson werden in hun geboortepak gefotografeerd voor het goede doel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fishlove 2018 Collection // Sean Penn, Clark Gregg, Jeany Spark, Jude Akuwudike // #endoverfishing

Een bericht gedeeld door Fishlove (@fishlovecampaign) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fishlove 2018 Collection // Paris Jackson, Greta Bellamacina, Leila George, Lincoln Younes // #endoverfishing

Een bericht gedeeld door Fishlove (@fishlovecampaign) op

Lees ook: Roxeanne Hazes: 'André is welkom om mijn kindje te zien'

Beeld: Brunopress