Roxeanne Hazes: 'André is welkom om mijn kindje te zien'

Celebs door Laura

Sinds Roxeanne Hazes moeder is geworden van baby Fender kan ze de hele wereld aan. De zangeres zit dolgelukkig op haar 'blauwe' wolk, maar er mist nog één ding in het perfecte plaatje: haar jongere broer. In een interview met het AD laat ze weten dat de deur altijd openstaat voor Dréetje. 

Geen contact

De Hazes-telgen Rox en Dré hebben al jaren geen contact met elkaar. De komst van hun kroost heeft daar tot nu toe helaas geen verandering in kunnen brengen. "Ik moet eerlijk zeggen, toen ik beviel van Fender dacht ik: ik ga het hem niet meer laten weten. Ik heb hem van alles op de hoogte gehouden, en ik heb daar nooit iets op terug gehad. En ik dacht nu: hij heeft contact met mijn moeder, die vertelt het echt wel", vertelt Roxeanne.

De komst van haar zoontje heeft Rox naar eigen zeggen sterker gemaakt. "Nu ik weet dat ik het goed doe als moeder, kan ik echt álles aan. Als ik naar de striae op mijn buik kijk, kan ik soms hardop zeggen: wauw, wat mooi. Daar heeft gewoon mijn kind ingezeten."

Niet verdrietig meer

Het gemis van een broer-zus-relatie is ook minder heftig nu ze moeder is. "Ik ben lang verdrietig geweest, maar toen ik zelf moeder werd, is ook op dat vlak wat veranderd. Ik heb het los kunnen laten. Nu denk ik vooral: ik wil een goede moeder zijn, een goede vrouw voor Erik. En dat kan alleen als ik in het nu leef, en niet constant in het verleden blijf hangen."

"Als hij behoefte heeft aan het zien van mijn kindje, is hij van harte welkom. Ik ben niet boos of zo." Ze focust zich nu vooral op haar kindje. "Loslaten is ook een vorm van houden van. Ik heb een veel te leuk leven om verdrietig te zijn."

Lees ook: Voor altijd: Roxeanne Hazes laat tatoeage van zoonlief zetten

Beeld: Brunopress, Bron: AD