Babynieuws: Ellen Hoog bevallen van tweede kindje

Celebs door Elsemieke

We beginnen de vrijdag met lief babynieuws uit de sportwereld: voormalig tophockeyster Ellen Hoog en oud-voetballer Kelvin de Lang zijn voor de tweede keer ouders geworden. Dat laat de voormalig tophockeyster op Instagram weten.

Ellen Hoog bevallen van tweede kindje

Ellen Hoog en haar liefje Kelvin de Lang hebben een tweede dochter op de wereld gezet. De kleine spruit luistert naar de naam Sev Lexi Jo. ‘We zijn helemaal verliefd!’, schrijft Ellen bij de foto van de pasgeboren Sev én hun eerste dochter Bowie Mae. Ellen en Kelvin zijn sinds 2013 samen. In 2017 trouwden ze in Toscane in Italtië. Drie jaar later verwelkomden ze hun eerste dochter Bowie Mae. Ellen kondigde afgelopen februari haar tweede zwangerschap aan.

Vier kids voor Ellen de Hoog?

Ook de beste vriendin van Ellen de Hoog, Naomi van As, kan elk moment voor de tweede keer moeder worden. Naomi is namelijk ook in verwachting en was maar 1,5 week later uitgerekend. Ellen vertelde onlangs in Op de gevoelige plaat van Shownieuws dat ze graag jong moeder wilde worden, maar dat dat vanwege haar hockeycarrière anders liep. Vier kinderen worden het toch niet. "Het worden er geen vier kan ik je vertellen. Met twee ben ik ook heel blij. Als deze gezond op de wereld komt, dan denk ik dat het helemaal goed is zo."