Jaimie Vaes krijgt naaktreportage in de nieuwste Playboy: "voor mij een mijlpaal"

Celebs door Jennifer

Influencer, en ex van rapper Lil Kleine, Jaimie Vaes kan eindelijk een grote wens afstrepen van haar bucketlist. In de nieuwste Playboy van augustus krijgt ze namelijk een naaktreportage, bestaande uit maarliefst zestien pagina's. Niet alleen is het bijzonder voor haar, maar ook voor het tijdschrift zelf. Het is namelijk voor het eerst in tien jaar, dat er weer een BN'er naakt in de Playboy staat.

Jaimie Vaes op cover augustuseditie Playboy

Een dag geleden hintte influencer Jaimie Vaes al op een fotoshoot in het bekende naaktblad Playboy. Toen postte ze namelijk een niet al te mysterieuze story op haar Instagram van een vinger met het logo van Playboy als nailart. Nou, de naaktshoot van Jaimie in de Playboy is nu echt bevestigd! In de augustuseditie van de Playboy staat Jaimie naakt op zestien pagina's van het tijdschrift. Iets wat bij haar al jaren op de bucketlist stond, zo vertelt ze: "Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal." Ze realiseert zich daarnaast wel, dat er vast mensen zijn die denken dat het puur voor de aandacht is. Maar: "Ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten." Jaimie heeft ook erg haar best gedaan, zodat ze er later ook trots op terugkijkt. "Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn," zegt ze erover. "Dat was een beetje het uitganspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen."

Het is niet alleen bijzonder voor Jaimie, dat ze deze maand in het naaktblad Playboy staat. Het is namelijk ook voor het eerst in tien jaar dat er überhaupt weer een BN'er naakt in het tijdschrift staat. De laatste keer was in 2013, toen Tatjana Šimić, Beertje van Beers en Marly van der Velden erin stonden. Verder zagen we eerder ook al naaktshoots van Patricia Paay, Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Bridget Maasland en Britt Dekker.

jaimie vaes hint naaktreportage playboy

Nooit gemogen van ex Lil Kleine

Dat Jaimie nooit eerder in de Playboy heeft gestaan, komt eigenlijk door haar ex Lil Kleine. Volgens de influencer had het van hem namelijk nooit gemogen. "Dat wilde hij echt niet," vertelt ze. "Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten." Jaimie had lang een relatie met Lil Kleine, waarmee ze zelfs verloofd was. Alleen bleek de relatie volgens haar helemaal niet prettig. Zo beschuldigt ze hem, dat hij haar heeft mishandeld. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie over deze zaak loopt momenteel nog steeds. Gelukkig mag hij ondertussen wel nog zijn zoontje Lio, die hij kreeg met Jaimie, zien. Zo was hij vier maanden geleden eindelijk weer herenigd met zijn kleine jongen. "Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn. Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen," zei hij destijds in een interview, waarin hij aangaf zijn leven te willen beteren.

Lees ook: Jaimie Vaes showt achterwerk op Instagram: "precies waar ik op had gehoopt"