Zien: Lil Kleine na een jaar weer herenigd met zoontje Lío

Celebs door Elsemieke

Vanwege verschillende rechtszaken was er bijna geen contact tussen rapper Lil Kleine en zijn zoontje Lío. De moeder van het jongetje, Jaimie Vaes, voorkwam dat de rapper zijn zoontje regelmatig zag. Maar daar is nu verandering in gekomen.

Lil Kleine weer samen met Lío

Na een lange tijd kunnen vader en zoon weer rollebollen. "Eindelijk samen", schrijft Lil Kleine op Instagram Stories waarbij hij de kleine knuffelt. De rapper wordt door Jaimie Vaes beschuldigd van mishandeling. In zijn recent verschenen nummer Herinnering heeft hij het over dat hij een tijd zijn zoon niet mocht zien. “Iemand anders moet je pijn verzachten want ik zet je bij dezen uit mijn gedachten." Ook zingt Lil Kleine over dat Jaimie Vaes met een ander was toen hij in de gevangenis zat. “Ik zeg je eerlijk, ik voel me zo geknakt.” 

Vorige maand vertelde de rapper in interviews dat hij zijn leven wil beteren, "vanwege de pijn en het gemis dat ik een jaar heb gevoeld." Vanwege zijn zoontje probeert Jorik Scholten nu een beter persoon te zijn. "Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn. Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen."